Mivel lehet kimosni a babeta tankját ha rozsdás?
A legegyszerűbb módszer hogy raksz bele 0-4-es sóderből egy fél kilót, lezárod, rögzíted a betonkeverőre, aztán járatod egy órát, leszedi az összes rozsdát.
Nem muszáj betonkeverő, lehet más is ami hasonlóan lassan pörög. Körfűrészre ne kötözd rá mert elszáll mint a győzelmi zászló. A srác még külön gépet is csinált hozzá:
http://www.youtube.com/watch?v=HcDAYx77bsk
Aztán vannak a drágább módszerek, elektrokémiai passziválás utáni galvanizálás, homokfújás, de szerintem maradt a sódernél, bevált, egyszerű, és olcsó.
Ja, a kóla nem szedi le.
Csá
Sok embertől hallottam hogy a kóla leszedei, de a sóderes-betonkeverős megoldást is. Ha az biztosabb akkor csináld azt. Viszont én inkább ide másolom a tőled kapott levelet. Gondolom te is tudod hogy akkora hülyeség, hogy nem is merted ide írni.
"csá
Mi már nem a 90-es években élünk. Ma már 14500ft-ba kerül!"
Na hát ha 14500ft-ot adnál ezért a műveletért, akkor meg is érdemled. Amúgy ha te jobban tudod a választ, akkor minek írsz ki kérdést? A kólás módszerrel veszel 6 liter kólát ami megvan 1000forintból, azért írtam annyit. De ha a sóderes megoldást választod, akkor a sóder kb 10 forint, annyiba kerül, ami áramot a betonkeverő fogyaszt.
De biztos te jobban tudod. De 15ezer forintból már egy újat is csinálnak.
Figyelj már Kérdező, ha te 14500 forintból veszel 10 liter kólát, akkor meg is érdemled:D
Amúgy ha ennyire nem számít a pénz, akkor én tudok neked küldeni palackozott csapvizet innen Kecskemétről, 5000 Ft lenne literje, plusz szállítási költség.
Szerintem tisztára megéri:D Mit szólsz?:D
Kavics,anyacsavar,lánc!! Én is pont ezen dolgozom.
Viszont a festésbe nem vagyok biztos hogy és mennyit?
Kecskeméten tud valaki mondani olyan üzletet ahol lehet kapni benzinálló festéket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!