Neoluxal le tudom kezelni úgy a Simson S51-em tankját hogy többé ne rozsdásodjon?
3 hát száradás után már benzinálló. De 1 gond van vele.
Ugye előtte le kell alapozni, alapozót pedig rozsdamentes felületre kell fújni/kenni.
Ezzel ugye nincs is semmi gond, ha a felületet szépen le tudod csiszolni. DE a tank belsejét eléggé nehéz alaposan lecsiszolni.
Szóval ahogy előttem is írták, pár hét után festékdarabok úszkálnának a benyában.
Ami ilyen szempontból jobb lehet az a Hammerite. Annak ugyanis nem árt egy pici felületi rozsda. Bár azt nem tudom hogy évekig benzinbe pácolva meggyire tartós(bár a neolux se tartósabb)
Szóval ha meg akarod próbálni akkor alapos tanktisztítás után(erre sok módszer van, nagyon sok, próbálj rajta ki párat) aztán alapos zsírtalanítás után(etanol eléggé jó) átlötykölöd hammerrite-al, aztán min 1 hétig száradni hagyod és megosztod itt a tapasztalataidat :) (max eldugul, más baja nem lesz, szóval lyukas tetejű flakont ülés alá vagy valahova bekészíted ha messzebbre mész :) meg ugye legrosszabb esetben kipucolod megint csavarral/lánccal... a tankot.)
De ha kipróbálod, és bejön akkor mindenképp írd meg, mert akkor és is megcsinálom :D
Nemtudom, azt nem ismerem hogy mennyire jó.
kb 10 éve Hammerite-el lekent rozsdás vasoszlopon a kertbe viszont még mindig nem látni rozsdanyomokat. Szóval a rozsdát elég jól konzerválja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!