Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fékbetét csere?

Vw00 kérdése:

Fékbetét csere?

Figyelt kérdés

Sziasztok egy kis segitségre lenne szükségem, fékbetétet akarok cseréltetni a polom-on. LPR márkát néztem ki.

Van valami jelentősége annak, hogy az egyik 17.2 mm vastag a másik pedig 19.5? Ebben kérném a segitségeteket.

2012. nov. 12. 20:32
 1/10 anonim ***** válasza:

Kétszer is vettem már LPR-t, hát, nem tudom...

Párezer km után fékhatás egyenlő a nullával!

Amúgy ha minden másban egyezik a gyárival, akkor nem gond az a 2mm differencia...

2012. nov. 12. 20:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Anno én is meditáltam LPR-en, de az az igazság, hogy nem a fékeken kell spórolni. Vegyél textar, ferrodo, vagy brembo béteket, max az LPR duplájába kerül, de ha azt nézed, hogy az élettartama sokkal több, akkor már megérte.
2012. nov. 12. 21:09
 3/10 Bence_ ***** válasza:

Féknyergedtől függ.

Mennyiért veszed őket?

2012. nov. 12. 21:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem ajánlott márka, az oké hogy olcsó, de nem minőségi, fékkel meg nem illik szórakozni. A vastagság pedig a fékrendszertől függ, ha jól tévedek a polo-n is kétféle van, de ha esetleg mondanál egy évjáratot, meg hogy milyen motor van benne könnyebb lenne.
2012. nov. 12. 22:14
 5/10 A kérdező kommentje:
1996 Polo Classic 1.4 Árban amugy 8-10 között néztem az LPR-t.
2012. nov. 12. 22:30
 6/10 Bence_ ***** válasza:

Néztem neked, de motor kódtól is függ.

Van olyan amihez 8500 a textar.

[link]

2012. nov. 12. 23:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Az LPR egy hulladék. Úgy gondolom pont ezen nem szabad spórolni hiszen az életed múlhat egy jó féken...

A TEXTAR-t ami a Mercedes gyári beszállítója vagy az ATE-t ami a Bmw beszállítója is megkapod 9-11 000ft között!

Az unixban vagy a bárdiban megmondják, hogy pontosan milyen vastag betétre van szükséged az autóhoz.

2012. nov. 13. 09:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Felhívtam a Unix-ot, ott azzal kezdte a srác, hogy vigyek be mintát. Lézezik ez? Típus,évjárat, motorkód ennyi nem elég??
2012. nov. 13. 16:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Létezik, ugyanis többféle van, nem csak vastagságban, hanem formára is, látatlanban meg nem mondod meg te sem hogy melyik van benne, plusz az adatbázisuk nem a legjobb, és senki nem tud fejben tartani 50 000 féle alkatrészt.
2012. nov. 13. 17:35
 10/10 anonim ***** válasza:

ATE BOSCH LUCAS FERODO BENDIX ezek a megbízhatóak

A fékbetét vastagságának megegyezőnek kell lennie a gyárival,hiszen ha nagyobb nem fér be a munkahenger és a tárcsa közé,ha kisebb akkor meg olyan mintha már eleve kopott lenne.Nem a tárcsa vastagáságt nézted véletlenül?

Van hűtött és van tömör.

2012. nov. 14. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!