Peugeot 206-osommal van megoldhatatlannak tűnő probléma. Mi lehet a baj?
Még 2011 kora őszén nekem is volt hasonló problémám. A műszerfalon minden lámpa kigyulladt, fordulatszámjelző, sebességmutató, hőfok jelző leugrott 1-2 másodpercre nullára, majd minden vissza. Nekem leginkább lassításnál csinálta. Meg néha menet közben mikor ilyen 30-40-nel mentem. Kicsit meg is torpant, de mindig ment tovább normálisan, de én is rányomkodtam ilyenkor a gázra. Leállni viszont nem állt le. Nekem ezt pár hétig csinálta, aztán egyszerűen elmúlt és utána már mindig úgy ültem be az autóba és mentem mindenfelé, mint azelőtt. Sokszor több száz kilométert. Hirtelen abbahagyta és azóta se jött vissza a tünet egyetlen alkalommal sem. Nem tudom mitől volt, nem voltam vele szervizben. Ennek kicsivel több, mint egy éve és azóta kb. 18 ezer km-t mentem az autóval.
Az autóm egy 1999-es Mercedes-Benz CLK 200 Automata Sport
10 év után kérdezem, hogy lett megoldás a hibára?
Mert nekem most kezdődtek pont ilyen gondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!