Mitől nő a motor fordulatszáma magától üresben?
Figyelt kérdés
Régifajta Suzuki Swift tegnap este óta, ha üresbe rakom folyamatosan nagyobb fordulaton pörög a motor. Mikor sebességben van és normálisan közlekedek vele, akkor teljesen normálisan viselkedik. Ma reggel 10 percet kocsikáztam csak, de a végén már úgy forgott mikor kiraktam üresbe, hogy attól féltem felrobbanunk. Autószerelőhöz hétfőn tudom csak vinni sajnos és ha valaki meg tudna nyugtatni valamivel, annak nagyon hálás lennék.2012. nov. 10. 09:04
1/6 anonim válasza:
Szerintem a szivató adta meg magát, az pörgeti a fordulatszámot üresben.
2/6 anonim válasza:
lehet amit az előző irt a jó megoldás ha karburátoros.De van egyáltalán karburátoros régi swift?
Neke a daewoon akkor csinált ilyet mikor az alapjárati motor megszorult valamiért kicsit 3000 fölött pörgete a motort üresben.
Nekem a szivóoldal és az alapjárati motor kipucolása motormosóval megoldotta a problémát
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végülis bíztató, hogy talán nem AKKORA a gond. És vajon lehet nagyobb baja, ha hétfőig így közlekedek vele? Nyilván nem hosszú útra megyek csak 1-2 km-eket, de nem fog elszállni a motor? Meddig emelkedhet a fordulatszám vajon.
2012. nov. 10. 11:35
4/6 anonim válasza:
Nekem egyszer az alapjárati motoromat kellet megpucolnom és egyszer meg a katalizátort cserélni mert összetört benne a kerámia cucc. És ezek miatt ment feljebb az alapjárat illetve le. Igaz nekem Opelom van. De elég ijesztő mikor 2-esben alapjáraton 40-el megy az autó :)
6/6 anonim válasza:
Esetleg nyomtad a gázt és nem vetted észre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!