Mi lehet a baj? (lent)
Figyelt kérdés
Az van, hogy pár hónapja tettem le az M-es jogsit, a forgalmin,rutinon minden jól ment.A forgalmin mindig egy 125össel voltam ezért az oktatóm(elég laza volt) megengedte, hogy menjek 50-60al is a 40 helyett, hogy ne tartsuk fel a közlekedést és, hogy a páromnak is könnyebb legyen.Én ezt ki is használtam, tök jól mentem 60al pirosnál fék minden jól ment biztonságban éreztem magam, de amikor megkaptam a jogsim (elsőre ment) itthon fölültem a motoromra (yamaha mint) minden megváltozott.Alig mertem 30al menni.Mi lehet a baj?Esetleg nincs meg az önbizalmam, hiányzik, hogy bemondják a fülembe, hoyg mit csináljak?Az út minősége?(Budaörsön vizsgáztam jó úton itthon vannak rosszabb utak de pl. a jó fő úton is alig merek 35-40-el menni)Esetleg a motor típusa?(nekem itthon yamaha mint van ott honda dio zx-el vizsgáztam)Mi lehet a baj?2012. nov. 10. 22:40
1/1 anonim válasza:
Kisebb 'kasztni'? Egyébként annyival menj, amennyivel biztonságban érzed magad! Sose menj gyorsabban! Hidd el, egyre bátrabb leszel (épp elég baj) úgyhogy addig max nem menj ki olyan útra, ahol nagyon gyorsan közlekednek az autók (értsd: 50 felett sokkal). Szerintem tök természetes, hogy félsz, eleve másik gépen ülsz, teljesen máshogy érzed. Meg fogod szokni, ne félj.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!