Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használtál már gőztisztítót a...

Használtál már gőztisztítót a kocsid belsejében?

Figyelt kérdés

2012. nov. 12. 07:04
 1/4 anonim ***** válasza:
nem
2012. nov. 12. 07:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Én sem. Nem is fogok. Nem tesz jót az elektronikus berendezéseknek, úgyhogy te se használj. Porszívóval, kárpittisztítóval, műszerfalápoló nedves törlő kendővel és nedves ablaktörlővel szoktam tisztítani az autóm belsejét.
2012. nov. 12. 07:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak a hátsó ülés kárpitjához, hogy valahogyan eltüntessem a hányás foltot. Műszerfalra nem szabad, egyrészt mert tönkre vághatja az elektronikai berendezéseket, másrészt a burkolatnak sem tesz jót. Ha a belsejét ki akarod takarítani akkor a műszerfalra nedves törlőkendőt használj, enyhén mosószereset ha illatosat akarsz valamilyen szinten.

Ez mellett javaslom a műszerfal burkolatra használj műszerfal ápoló szilikon sprayt, az nagyon jó sokáig olyan marad, fényesebb lesz tőle és kevésbé tapad rá a por egy ideig. Én kb 2-3 havonta szoktam ezt megcsinálni, és teljesen jó ez így. Az ablakokat belülről, rendes házi ablak tisztítóval szoktam lemosni, áttörlöm vizes kendővel lefújom ott ahol nagyon gáz, aztán száraz papírtörlővel csont szárazra törlöm. A kárpitokat porszívóval szoktam kitakarítani ha tudom hogy sokáig nem használom az autómat akkor szőnyegtisztító szert is beszoktam vetni, illetve kölcsön kérem a barátnőm szőnyegtisztító porszívóját, akkor minden kárpit részt átmosom így majd leöblítem és felszívom amennyire csak lehet, aztán 2-3 nap száradás után marha jó lesz, de ezt csak nyáron szoktam megcsinálni akkor hamarabb megszárad és akkor ki is állok az autóval a garázs elé mert egész délután napfény tudja érni, és ameddig itthon vagyok az ablakokat is letekerem hogy ne legyen pára.

2012. nov. 12. 08:31
 4/4 A kérdező kommentje:

Ez a kárpit tisztítás dolog érdekel engem is főleg.

Ha kikölcsönzök ilyen kárpit tisztítógépet,az nem szívja ki annyira a vizet hogy majdnem száraz marad utána az ülés?

Akkor télen ilyet nem is csinálhatok?

2012. nov. 12. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!