Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy Toyota Corolla 1300 cm3...

Egy Toyota Corolla 1300 cm3 motorja kb hány km-t tud elmenni?

Figyelt kérdés

Egy normális,rendeltetésszerű használat esetén kb egy 1.3as Corolla motor meddig bírja?

Tudom kicsit költői a kérdés,de most nem a szavakon akarok lovagolni hanem egy hozzávetőleges kilométerre lennék kíváncsi,ha lehet tapasztalat alapján.

Köszi!

2012. nov. 7. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyjából 4-500ezret, ha időben megkapja amit kér.
2012. nov. 7. 19:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Én most tartok 235 ezernél. és közölték velem hogy ha minden kötelezőre lelkiismeretesen elviszem, akkor még 1x ennyi meg sem kottyan neki, de taxis ismerősnek most van benne 650 ezer és nem tervezi lecserélni a következő években tehát gondolom 6-800 000 km nem probléma de ismétlem csak a GONDOS karbantartás (kötelezők) mellett...
2012. nov. 8. 22:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Huhh ez nem semmi :)
2012. nov. 9. 09:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát nekem egy 1980-as 1.3-as Corollám van. ez még hátsókerék meghajtású, és a gyári láncos motor van benne. Évjárata ellenére jól megy a maga 60 lóerejével:). a kötelező szervizeken kívül csak lakatolni meg fényezni szoktuk elvinni 8-9 évenként addig szépen bírja:) Még a gyári motor van benne és hozzá a gyári lánc is és már elmentünk vele olyan 500-550ezer kilométert:) Én csak ajánlani tudom a Toyotákat. Imádom!
2013. júl. 27. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!