Minden 3-6 nap után totál kifogyasztja az olajat és a hűtővizet,de valamikor hetekig nem tűnik el sem az olaj sem a hűtővíz... A motoron semmi olaj vagy vízfolyás nincsen és a henger sem kopott... Mégis mitől tűnhet el az olajam és a viz? Másik dolog hogy kis sebességnél ha elengedi a kormányt akkor lassan jobbra balra mozog a kormánykerék jobban mondva ugrál.
Valószínűleg hengerfejes lesz úgy hogy minél hamarabb csináltatni kellene !!!!
2012. nov. 7. 12:32
2/11 A kérdező kommentje:
az még kimaradt hogy a kipufogón is szép fehér füst jön és ilyen finom (mintha alkohol vagy cefre) illata van és benzinnel használja de azt mondták neki hogy ez azért van mert tökéletesen eléget mindent.Meg ugye ez a szivató nélküli verzió és benzines révén egyesben és kettesben alapjáraton gáz nélkül viszi az autót .Nem tudom hogy ennek lehet-e köze a hibához
2012. nov. 7. 12:36
3/11 anonim válasza:
Hengerfejes lesz az, azért van cefreszaga.
2012. nov. 7. 12:40
4/11 ßđkan válasza:
És minnél hamarabb vidd el szerelőhöz mert megölöd vele a motort ha így jársz vele!!!!!
2012. nov. 7. 12:41
5/11 anonim válasza:
100%, hogy hengerfejes az autó. Vigyétek el a hengerfejet egy gépműhelybe ahol kijavítják a hengerfej deformálódását.
Szóval: hengerfej felújítás (50-60 000ft)
Honnan írsz? Tudok ajánlani pár profi helyet.
2012. nov. 7. 13:13
6/11 anonim válasza:
Hehe..nagyonrafkós..
Munkadíjjal mindennel együtt közel leszel a 200 ezerhez.
Egyszóval többe kerül a leves,mint a hús.
Mond meg a haverodnak,gurítsa be egy bontóba,így jár a legjobban.
2012. nov. 7. 13:21
7/11 anonim válasza:
"Munkadíjjal mindennel együtt közel leszel a 200 ezerhez.
Egyszóval többe kerül a leves,mint a hús. "
???
2012. nov. 7. 13:24
8/11 A kérdező kommentje:
dehogy lesz az 200 ezer :D , áttoljuk itthon lekapom a hengerfejet aztán megy gyalulásra .Nem játszok szervízzel, azért kerül az sokba. 13000-t köszörülik meg a hengerfejet itt helyben mert mást nem hiszem hogy kell rajta csinálni. Ha egy autó hengerfejes mert ugye amikor ez a baja kijön egy autónak akkor a hengerfejből szoktak leköszörülni addíg amíg egyenes nem lesz ,aztán itthon összerakjuk meg beállítjuk mert értek az autókhoz csak ilyennel még nem találkoztam hogy sehol egy folyás ,se kék füst semmi és mégis eltűnik az olaj meg a víz hipp hopp :D lehet hogy megússzuk olcsón :) ,most volt műszakija a kocsinak :D
2012. nov. 7. 15:57
9/11 anonim válasza:
A kérdés fake. Egy corolla nem csinálhat ilyet.... vagy mégis.
Egyébként az általad cefreszagúnak leírt kipufogószag az a fagyállótól olyan, vagyis a kipufogón távozik a víz és valszeg az olaj is.
Az én autóm is falja az olajat, már vagy 150 ezer km óta, de ebből kék füst meg olajszag még nem jött oszt' mégis elfogy, jah és a katalizátor is hibátlan. Az olajfogyasztás nem ördögtől való, a vízfogyasztás azonban már komolyabb.
2012. nov. 11. 08:42
10/11 anonim válasza:
Látom sok itt a szakértő, úgyhogy kérdeznék. Keveset használom az autómat, elég öreg is szegényke, viszont jó, hogy van kocsim:) Kis távokon mászkálok vele, a legtöbb amit megyek vele 8km, nem nevetni! :D Nincsenek vidéken élő rokonaim, Pesten lakok, gyakorlatilag minden a se..emben van, úgyhogy megmarad élményautónak, mert azért valljuk be őszintén, vezetni jó. Mondjuk bütykölni is szeretem, folyamatosan szépítgetem, első autóm, vénséges 35 éves koromra :D Ahogy észrevettem fogy a vizem és a kipufogóból is jön általában. Nem brutális mennyiség egyenlőre. A kérdésem az lenne, hogy ha hűtővíz, akkor a színe megmaradna, ha a kipufogóból kijönne? Mert a jó múltkor egy kéztörlőre felitattam, ami kijött belőle és normál víz "színe" volt, nem pedig rózsaszín, amilyen a hűtővíz színe. Persze lehet kiég belőle a szín adalék, de nem tudom, szerintetek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!