Miért írja mindenki azt, hogy ha venni akar valaki egy hayabusát akkor még egy koporsót is? Pl. : ha valaki kezdő. Azzal is lehet normál tempóba menni nem csak 300fölött, habár tisztába vagyok az erejével.
Azért, mert soha nem ültek még Simsonon sem, de okosakat mondani tudnak.
Aki vadbarom az ugyanúgy elszáll a 125-ös CBR-el is, mint a Busával, aki meg ésszel csinálja az viszonylag kevés gyakorlattal sem fog bajba kerülni vele.
Én anno 250-ről váltottam 600-ta, nekem is jött mindenki hogy jajmegdöglesz, pedig még csak nem is speedgép hanem enduro volt.
Nem tudják hogy mi a különbség ésszel és eszetlenül, közlekedés között
Hayabusa a nők egyik legkedveltebb motorja külföldön, mert alacsony ülés pontú
Mikor egyik kezdő srác, ráült a 600as honda cbr-re, szegény kicsit meghúzta a kart és akkorát ugrott alatta hogy inkább lekapcsolta mert megijedt, azt mondta igazatok volt b*sszátok meg, nem vicc
Mondjuk ez példa arra hogy, lehet váratlan fordulat egy tapasztalatlan ember segge alatt
Magamtól nem mernék rögtön 600-700-as ülni, mert tuti felborulnék valahol, mert időm se lenne kiismerni a szalonban a motort és mikor elindulok onnan, magamért felelek
Ha már egy kisebbel tudok úgy menni hogy mondjuk pirosnál két kocsi közé beállni, meg előzgetni akkor jöhetne az 1000köbcenti feletti
Szóval nem üresbeszéd, mert 125-250essel másabb le reagálni tanulóként egy veszélyesnek tűnő helyzetet, mint rögtön nagy motorral
"Azzal is lehet normál tempóba menni" - de ha normál tempóban akarnék menni, akkor inkább vennék valami könnyebbet, amit egyszerűbb ide-oda dobálni a kanyarokban.
Lehet nekem hibás a nézőpontom, de én úgy szoktam bármit (a csavarhúzótól az oszlopos fúrógépen át a motorig/autóig) venni, hogy ki is tudjam használni és ki is használjam, ne maradjon sok tartalék benne. Nem reális példa, de nem veszek akkora tekercs fogselymet ami 200 évre elég, mert realitása annak van hogy még 50 évet élhetek.
19:03 -s ! Nálad a pont ...
20 éve motorozom két éve van " busám " teljesen más mint az elődei (ne soroljam ) ehhez fel kell nőni ..Jóindulatból mondom .
azok, akik óvatosságra intenek, nem feltétlenül irigyek, vagy majrés nyugdíjasok...egyszerűen van tapasztalatuk a kategóriában...
én is szeretnék egy böszme nagymotort, de ismerem magam..nem állnám meg, hogy ne egykerekezzek... mert az olyan marhajó... ... először csak ott húzod meg, ahol nincs forgalom, aztán később a haverok előtt, aztán egyszercsak ott egy jobbos utca, ahonnan egy másik busa jön egykeréken...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!