Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudtok olyan oldalt ahol...

Tudtok olyan oldalt ahol magánszemélyek hirdetik az autóikat és NEM kereskedők?

Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 15:32
1 2
 11/19 anonim válasza:
Igen, de a magánszemély jó esetben nem akar lehúzni, meg abból megélni többnyire. Egy nepper meg az utolsó bőrt is lehúzná rólad, ill. húzza is arról, aki hagyja magát.
2012. nov. 8. 01:09
 12/19 A kérdező kommentje:

"Ja ezek a szövegek mentek 10 éve a Nagykőrösin. Azért azóta elég sokat változott a helyzet."

Ebben nincsen igazad,ez nem 10 éve volt divat a nagykörösin hanem EZ a szomorú jelen is,a helyzet SEMMIT sem változott.Semmit!

Elég csak a hirdetések buta elcsépelt szövegeibe beleolvasni,szinte ugyanazt írják mindegyik kocsihoz.

Ha nem vagy rutinos és felülsz a kereskedő hazugságának,akkor elmész a kereskedésébe,ha szerencséd van akkor közel van hozzád,ha nincs akkor kifizetsz egy csomó pénzt vonatra,buszra,benzinre és jön a keserű csalódás hogy a nem dohányzó olyan mintha egy hamutartóba ülnél be,hogy a sérülés mentes az körbe volt törve,hogy a hibátlan motorikus és szerkezeti állapotúnak nincsen alapjárata és ha gázadás nélkül lefullad..stb stb stb..egyszóval a fele sem igaz,ellenben egy csomó pénzt kib#sztál az ablakon hogy elmenj megnézni...

Na a sokadik ilyen után azt mondod hogy ebből elég,soha többet autónepper.DE ezt a dialógust már lefolytattuk itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__354..

Ezt nem olvastad végig?

"1: a festékmérő minden barom kezében ott van."

Megint alapvető probléma a hozzáállásban.A betérő emberek NEM BARMOK hanem érdeklődők,vásárlók,ügyfelek.

A festékmérő nincsen ott a kezükben,miért is lenne,meg honnan is lenne?Max a dilereknél,akik magukból kiindulva tudják hogy át akarják verni őket.

"2: börtön jár az óratekerésért"

Ezt te magad sem gondolodhatod komolyan.A magyar hatóság arra nem képes több mint tíz éve hogy azt elérje hogy ne vezessenek kézben tartott mobillal az emberek,holott nyugaton(sokat járok ki)SOHA SEHOL nem láttam mobilozó sofőrt.Helyszíni tarkónlövés jár érte.De nálunk?MÉG A BKV SOFŐRÖK IS POFÁZNAK VEZETÉS KÖZBEN!!!!!!! -.-

Szóval ha azt nem szabályozzák,ami szem elött van(mobil) akkor szerinted bárkit is érdekel a km?Ráadásul teljesen ellenőrízhetetlen.Mondd már meg egy 20 éves kocsinál hogy volt-e tekerve vagy sem.

"Van időd normálisan megnézni az autót, hozhatsz ismerős kereskedőt szakérteni (ne szerelőt hozz, ők hülyék hozzá).

Hidd el, hogy akkor jársz jobban, ha elfogadod, hogy korültekintés után teljesen jól járhatsz egy kereskedő autójával."

Van időm nézegetni a telepen,de ha azt mondom hogy vigyük ki próbakörre,akkor már húzzák a pofájukat!!!!

Főleg ha el van ásva a kocsi a sarokba és ki kell halászni onnan.De kérdem én ez az én hibám???

Mi a sz.rért kell 50 kocsit egymásra tolni,amikor 20 is épp hogy elfér?Én kérek elnézést hogy szeretném kipróbálni!!!

Sok kocsi be sem indul!Rendben ott állnak,de mióta kell ott állniuk h lemerüljön az akksi...meg egyébként is,szerintem az a minimum hogy üzemképesen tartják őket.

Végül is el akarják adni őket,nem?

"Mennyivel jobb, ha egy tudatlan magánszemély egy kereskedőtől vett törött, visszatekert fost árul, és ő váltig állítja, hogy mennyire megkímélte?"

Vagy te is 10 éves autót akarsz első tulajdonostól?

Ezzel most egy jó nagy öngólt rúgtál!

Mert megint ott a bibi hogy "kereskedőtől vett,törött,visszatekert fost" vett...KERESKEDŐTŐL.

A tudatlan magánszemély kérdése megint hozzáállásbeli problémákat vet fel.Azért mert valaki nem olajbúvár és nem lakatos és fényező,nem feltétlenül tudatlan.A nepperek úgy tekintetenek magatokra mint valami istenek,mintha ez valami "szakma" lenne,pedig dehogy is.

Az aki betéved a kereskedésbe,akit te tudatlannak meg baromnak neveztél,az feltehetőleg iskolázottabbak mint a legtöbb kupec.

A magánszemély valóban aranyért akarja eladni a kocsiját.EgY-KÉT HÉTIG!Utána szinte napról napra olvad az ára,egészen addig amig megtalálja azt a fajta ár/érték arányt amivel már megveszik tőle.Aki nem enged azon rajta marad.Ennyi.

Nyilván az ember megválogatja kitől vesz autót,a magánszemélyek közül is sok van aki mellébeszél,főleg az ostobábbja,de szerintem közöttük kisebb arányban van ez mint a kupeceknél.

Autókereskedő ne tünj el,maradj itt és érvelj,szerintem sokan lennének kíváncsiak a másik odlalra,a ti oldalatokra is!

2012. nov. 8. 11:28
 13/19 A kérdező kommentje:
Bocs a hosszú kommentért,a franc se gondolná h ekkora lesz amikor a kis négyzetbe írom :D
2012. nov. 8. 11:29
 14/19 anonim ***** válasza:

"Ebben nincsen igazad,ez nem 10 éve volt divat a nagykörösin hanem EZ a szomorú jelen is,a helyzet SEMMIT sem változott.Semmit! "

Az ország legsz@arabb autóit a nagykőrösin és a csonticar-ban árulják a mai napig. Ez tény.

2012. nov. 8. 12:23
 15/19 anonim ***** válasza:

""2: börtön jár az óratekerésért" "

Ez a szabályozás egy vicc! Nagyon könnyen ki lehet játszani...

2012. nov. 8. 12:24
 16/19 anonim ***** válasza:

1: Azért írtam, hogy barom, mert minden hülye használni tudja, és használja is.

2: Ha feljelentik az ipsét, és kiderül, hogy a 2 adás-vételin, vagy műszaki vizsgán nem passzol a km. akkor hidd el, hogy börtönbe vonulhat, vagy milliókat fizethet jogosan. ÁT SEM ÍRJÁK AZ OKMÁNYIRODÁBAN, HA A LEGUTÓBBI MŰSZAKIVAL NEM PASSZOL! A kinti autóra sajnos nem vonatkozik, azaz kintit ne vegyél!

Ha a kupec nem akarja, hogy kipróbáld, vagy nem indul el az autó, akkor HAGYD A PICSÁBA! Az ő baja, el kell menni onnan a jó büdös francba. Azért nem szidni kell, hanem nem megvenni az autóját, és egy idő után rájön a hibára.

"tudatlan magánszemély" alatt azt értem, hogy nem tud róla, hogy az autója törött volt, és ezért váltig állítja, hogy nem, és te el is hiszed, hisz a magánszemély szerinted az atyaúristen.

Sőt: ha kijön a 80 éves bácsika, hogy ő használta új korától, és így megy úgy megkímélte, akkor lazán elhiszed neki, nem számít, hogy az autóban 3x annyi a km, mert a fia használta területi képviselőként...

És ez itt a probléma! Képesek legtöbben vakon hinni azért, mert az amúgy fos autót nem kereskedő árulja.

Egyébként pont emiatt a hozzáállás miatt minden autóm háznál fényképezem le, és csak akkor mondom telefonban, hogy kereskedő vagyok, ha konkrétan rákérdez. Aki úgy jön ide, hogy "bizony én csak magánszemélytől veszek" az először szidja magát, hogy úúúúristen megen egy kupec, aztán megveszi az autót, mert rájön, hogy ilyen állapotot egyik magánszemélynél sem látott ennyiért.

Ha magán ember elkezdi árulni az autót, majd csökkent az áron, vagy teszem azt rögtön olcsón kezdi árulni, akkor kb. fél órán belül rácsap egy kereskedő, és ennyi a magánszemélyes autónak. Neki ez a feladata, napi 10-12 órában autót vesz/elad. Innentől kezdve egy jó áron lévő magánszemélyes autóra minimális az esély, hogy ne kupec vegye meg.

2012. nov. 8. 14:04
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki mit írt eddig, de el kell hogy keserítselek: a magánszemély sem jobb semmivel. Ugyanúgy visszatekeri az órát mert ugyanazon a piacon kell versenybe szállnia, ahol a sok tekert órás "sz@rnak". Bolond lesz 250 ezer km-t írni 139 ezer helyett, hiszen akkor óriási alkualapot jelent, hogy a piacon mennyi a "keveset futott" autó. Hát visszatekeri ő is, máris jobb áron tudja eladni, de legalábbis nem alkudnak belőle annyit. A magánszemély is tud nagyon gány autókat árulni. Ha mégis jó a vétel, előbb csap le rá a nepper, sok esetben a netre kerülés előtt, minthogy te észrevennéd. Szerintem nagyon jó üzletet csinálni magánszeméllyel elég nehéz, meg persze nepperrel se könnyű. Idő és türelem kell egy jó vételhez, és rengeteg sz@rt is végig kell nézni hozzá, ebben az országban ez ilyen műfaj.
2012. nov. 11. 08:04
 18/19 anonim ***** válasza:

Jah, és mindenféle gúny nélkül mondom, de két remek megoldásom is van a számodra, amivel elfelejtheted a használtautós-nepperes rémálmokat. Vegyél új autót. Azzal nincs gond, igaz, hogy rejtett költségként annyit költesz az értékcsökkenésre mint egy használtautó megvételére ÉS karbantartására egyszerre, de legalább a kocsi kifogástalan lesz. Ennél nem kell jobb, így nincs para, mindenki boldog. Jaa, hogy arra nem futja? A másik lehetőség, hogy nem veszel autót, oldd meg anélkül. Rengeteg pénzed marad, sokkal több mint az első esetben.

Ha olyan helyen laksz, ahol fos a tömegközlekedés és új kocsira sincs pénzed, akkor kénytelen vagy belemenni ebbe a használtautós-nepperes szörnyűségbe. Ez van. Előbb utóbb összejön a dolog, csak légy nagyon kitartó.

2012. nov. 11. 08:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Egyébként elmondom neked a legjobb stratégiát: kinézed a kereskedőnél a megfelelő autót, majd a beszélgetés közben elhinted, hogy 1 éve vettél egy autót, de kiderült, hogy vissza van tekerve, elkezdtél pereskedni, és 1 hét múlva kapod meg a peren nyert 1 millió Ft-ot, akkor tudod kifizetni. Egészen biztosan el fog hajtani, ha valami nem kóser!
2012. nov. 11. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!