Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ennyire jellemtelenek a...

Miért ennyire jellemtelenek a kereskedők? (több lent)

Figyelt kérdés
2011. aug. 14. 21:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Hol a többi?
2011. aug. 14. 21:31
 2/9 A kérdező kommentje:

Nekem is ilyen autóm van ,de nem ennyit fogyasztmax. autóúton hátszéllel.Reális fogyasztás 8 liter vegyes használat esetén

[link]

2011. aug. 14. 21:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Szerintem aki inkorrekt annak gyorsan elterjedhet a rossz híre(hála az internetnek xD)aztán lehúzhatja a rolót,legalábbis azt érdemelné.Rendben hogy drága a benzin akkor sem kéne eltitkolni a valós fogyasztást.
2011. aug. 14. 21:35
 4/9 anonim ***** válasza:

ezt pedig odaírja,hogy ne lehessen semmi következménye:

"Az eladás és tévedés joga fenntartva."

ha egy magánszemély mondta volna, akkor ok, de ez azért a hírnevével jáétszik

2011. aug. 14. 21:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Hírnevével?

Általában csak az autókereskedés neve marad meg a rossz véleményből, ha egyáltalán megmarad. Az meg könnyen megoldható: kitesz egy másik cégtáblát más fantázianévvel és hopp, kész az új autókereskedés. Még az üzemeltető cég nevét sen kell megváltoztatni.

Azért hazudnak, mert mindenki olcsón akar kisfogyasztású és alacsony költségű megkímélt autót. Az hogy pofátlanok meg ebből következik, mert verseny van, hogy ki tud szebbet hazudni.

2011. aug. 14. 23:07
 6/9 anonim ***** válasza:
mondjuk igazad van:D
2011. aug. 14. 23:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Pl. kinek kellene az én 6 éves, 200.000 feletti futásteljesítményű 1.6TDCi (110 LE) világoskék Focus kombim? Első-hátsó lökös javítva volt (nem miattam, de mindegy), férfi tulajdonos (ráadásul az apámmal közös cégünk a hivatalos), dohányzó és nem volt kímélve mert nem érek rá hetvennel döcögni.

Jó, mondjuk szervízkönyv van és nem hamisítottuk. :)

2011. aug. 15. 19:55
 8/9 anonim ***** válasza:
K G nekem kellene ha nem lenne kombi:)
2011. aug. 15. 22:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Még nekem is kell, de majd lendületből nekitolatok valami teherautónak, hogy lépcsőshátú legyen belőle ha majd egyszer el akarom adni. :D
2011. aug. 15. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!