Miért ennyire jellemtelenek a kereskedők? (több lent)
Nekem is ilyen autóm van ,de nem ennyit fogyasztmax. autóúton hátszéllel.Reális fogyasztás 8 liter vegyes használat esetén
ezt pedig odaírja,hogy ne lehessen semmi következménye:
"Az eladás és tévedés joga fenntartva."
ha egy magánszemély mondta volna, akkor ok, de ez azért a hírnevével jáétszik
Hírnevével?
Általában csak az autókereskedés neve marad meg a rossz véleményből, ha egyáltalán megmarad. Az meg könnyen megoldható: kitesz egy másik cégtáblát más fantázianévvel és hopp, kész az új autókereskedés. Még az üzemeltető cég nevét sen kell megváltoztatni.
Azért hazudnak, mert mindenki olcsón akar kisfogyasztású és alacsony költségű megkímélt autót. Az hogy pofátlanok meg ebből következik, mert verseny van, hogy ki tud szebbet hazudni.
Pl. kinek kellene az én 6 éves, 200.000 feletti futásteljesítményű 1.6TDCi (110 LE) világoskék Focus kombim? Első-hátsó lökös javítva volt (nem miattam, de mindegy), férfi tulajdonos (ráadásul az apámmal közös cégünk a hivatalos), dohányzó és nem volt kímélve mert nem érek rá hetvennel döcögni.
Jó, mondjuk szervízkönyv van és nem hamisítottuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!