Mennyire trendi még hogy régebbi autók (4 éves től) kilóméter óráját visszatekerik a kereskedők? Utólag ez eszrevehető miután hazavittem? Esetleg ezekről a dolgokrol tudtok infokkal szolgálni?
ha céges autó volt, vagy taxi, akkor biztosan visszatekerték. sok jelentőssége nincs, de kis hazánkban így sajnos könnyebb eladni egy autót.
intenzívebb használatra utaló látható nyomok lehetnek:
-ajtókilincsek alatt karcos a fényezés,(sokat használták, vagy taxi volt, s a matricázás megvédte a fényezést máshol)
-esetleg a felnik szélei több helyen oda vannak ütve.
használt autó mindig zsákbamacska, lehet nagyon jól járni, lehet rosszul is. Vásárlás előtt feltétlen vidd el egy általad ismert szervízbe, egy állapotfelmérésre!!
Dieselnél szokták 70%-ban visszapörgetni, mert aki dieselt vesz, az általában sokat megy vele. Kisebb benzineseknél nem mindig pörgetik vissza.. Ami ilyen sablonos az a 120-130e Km, vagy a 190e ezek olyan misztikusan visszatekert számok, de lehet ez még 79e is... Én ilyeneket olvastam sokat.
A lényeget már leírták előttem, nem a kilómétert kell nézni, az csak olyan tájékoztató jellegű. Ha biztosra akarsz menni, viszel egy szakértőt, vagy egy autószerelőt magaddal vásárláskor.
a visszatekerés itt dél dunántulon trendi. egy autokupec elvitte a 6 éves 93e km-es suzukinkat, es 2 hét mulva 63e km-rel adta el. unnan tudom, hogy egy festo vette meg, és a szomszédba jött vele dolgozni.
a 100LE-s dizel Mareat amikor megvettem az elado megmondta, hogy 80-100e km-et csavartak vissza az autoban.
'95ös Puntonál ami benzines, azt 214e km-mel vettem meg. fillérekért. ki kell fogni a jo autot, hogy mennyit futott az teljesen mindegy... csak a folyamatos karbantartást kapja meg a verda. és nincs probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!