Aki valamennyire ért az autókhoz, kérem olvassa el!? SOS!
Reggel le akartam parkolni (tolatva), és nem vettem észre egy akna fedelet a füves területen, ami eléggé kiállt a földből, és ilyen beton kerete volt, mint egy kicsi dombocska. Az autóm elég alacsony, ezért fennakadt az aknafedélen, és mivel elég gyorsan tolattam befelé, mire egyáltalán felfogtam mi van, már végigszántotta a kocsi alját egészen kb. a vezető ülésig. Ekkor próbáltam hátrafelé, merthogy az volt a logikus, de valamiben nagyon megakadt, és nem ment, nem akartam erőltetni.. ezután előre indultam, ezért még egyszer végigszántotta a kocsi alját.. Elég rossz hangja volt, még éreztem is, hogy karistolja..
Ezután megálltam egy közértnél vásárolni, majd amikor elindultam, nagyon furcsa volt a váltó, és a kézifék.. A kocsi is furán viselkedett váltáskor, a kéziféket pedig nagyon be kellett húzni, hogy a kocsi ne guruljon!
Az a kérdésem, hogy tehetett a hülyeségem kárt a váltóban, és a kézifékben?? Nagyon be vagyok sz@rva, a férjemnek még nem mertem elmondani, csak azt mondtam, hogy "valamiért" ezt csinálja! Azt mondta ne parázzak, hazajön megnézi (ért hozzá). De nagyon félek, mert egy váltó ebbe a sz@rba 300 ezer forint.. ennyink meg nincs!!
A másik, hogy eszembe jutott, hogy nem mondom meg, de mi van, ha tényleg gáz van odalent, nem lesz megcsinálva, és esetleg nagyobb baj lesz belőle, akár baleset is..
Ezt természetesen nem szeretném!
Nem értek hozzá, nem tudom, hogy a váltót és a kéziféket elérhette e az aknafedél..
Segítsetek! Mit csináljak?
B@sszus, ettől féltem! :( Köszi! Tehát mindenképpen meg kell mutatni autószerelőnek.. húú, de le leszek teremtve..
Köszi az észrevételt Kedves Utolsó! Sajnos nem vagyok túl jó passzban mostanában.. figyelmetlen voltam, ez tény, de örülök, hogy te mindig mindent tökéletesen csinálsz, örülj neki!
Jó, ha hazajön elé állok! Annak azért örülök, hogy talán nem lett akkora kár.. bár boldog nem lesz..
Új Swiftről van egyébként szó.
A bármit cserélni kell akkor csak bontott alkatrészben gondolkozz!
Suzukihoz van minden.
nem értek annyira az autókhoz, de nem igen lett ettől nagy baja, új váltó nem kell bele, lehet kisebb javítások, helyreállítások max...de mindenkivel megeshet ilyesmi.
Viszont ami probléma, ahogy a férjedhez, meg az egészhez viszonyulsz..Próbáld meg lazábban felfogni a dolgokat, szerintem..igaz, én csak egy 18 éves hülyegyerek vagyok, de megakadt a szemem miután azt irtad hogy nem nagyon mered elmonddani a férjednek, meg hogy le leszel teremtve..nekem fura. nah mind1. lehet ezt sürgősebben kellene orvosolni mint a kocsit.
A tipikus női vezetős hozzászólón meg ne akadjatok fenn, elég baj az neki hogy így gondolkodik:) ezzel megküzddeni minden nap..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!