Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Shell V-Power Nitro+ Racing...

A Shell V-Power Nitro+ Racing az 100-as vagy 98-as?

Figyelt kérdés

Mert a pisztoly felett 100 van, oldalt a táblán a neve alatt meg 98.

A sima V-Power Nitro+ 95 meg gondolom 95-ös :)

2012. nov. 5. 20:02
1 2
 11/12 anonim válasza:
50%

" Mindegy, semmivel sem fog jobban menni tőle a gép mint egy normál 98-astól vagy 95-östől, nem kell elhinni a marketinget. "

De utálom hogy az ilyen ostoba farkak válasza 100%-os! Ezen az oldalon szinte csak ilyen hülyék vannak és egymás idi0ta válaszait felpontozzák!

1) Nem is a kérdésre válaszolt!

2) Engem is érdekelt volna Nitro+95 az 95-e.....

3) De miután köze nincs a válasza a kérdéshez, így semmit nem tudtam meg belőle!

4) De, igenis jobban megy tőle! Főleg alacsony fordulatszám mellett érezhető!

5) Ki kéne próbálni!

6) Nem pedig csak hasraütésszerűen válaszolni(ontani a fost magadból ész nélkül)!

2016. júl. 20. 08:08
 12/12 anonim válasza:

Üdvözletem.

Egy barátom, kollégám másodállásban a Shell kúton melózott, mint kutas. Elmondta, hogy magyarországon minden üzemanyag, kivétel a Shell Power Racer 100-ast magyarországról, a MOL Zrt-től származik. Minden benzinkút a maga adalékát teszi hozzá, vagy a Százhalombattai, vagy komáromi MOL laborban kikisérletezett adalékanyaggal veszik, adják el. A Shell Power Racer a Shell saját Ausztiai finomítójából kapja, saját adalékaival teszi hatékonyabbá, és motorkímélővé a benzinjét. Nem is kapható csupán 30-40 %-ban a Power Racer 100-as üzemanyag.

Személyes tapasztalatom (1.6-os F, és G Astrával, 2.0-ás S40 turbós Volvóval, 0.8 Daewoo Matizzal), hogy a legolcsóbb megbízható üzemanyaghoz képest is km-re bontva opcsóbban jöttem ki. Még a Daewoo Matizzal is. Pedig az csupán 800 köbcentis. Alap hétköznapi gázpedál használat mellett, vegyes használatban, 5,9 litert evett meg 100 km-en, hosszútávon 5,54-5,6 litert. Shell Power Racer 100-as oktánszámú benzint tankolva 4,6-4-7 litert fogyasztott. Kiszámoltam, kilóméterre bontva olcsóbban tettem meg a távolságot, és még sokkal magasabb a motorkímélő hatása. Nem véletlen a Ferrarin tesztelték az üzemanyagot.

Shell oldalán az töltőállomás keresőben lehet szűrni üzemanyag fajtákra. Akár csak a 100-as benzint adó kutakra. Diesel Racerrel nincs tapasztalatom.

Remélem hasznos voltam. ;)

2019. júl. 17. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!