Motornál ilyen módon tudok spórolni?
Mivel nem szeretnék túltenni 3év után a motoron, ezért némi összeget, azzal szeretnék megtakarítani hogy nem veszek védőruhát meg csizmát, hanem csakis sisakot, meg esetleg kesztyűt
Sajnos nincsen magas keresetem, és inkább kockáztatok, ez nagyon rossz szemlélet vagy, elhanyagolható egy 25-40ezres bőrdzseki/nadrág?
Én 27 vagyok,250 ETZ-vel,és havi 90 körül keresek.Jó emelett akad plusz pénzem mert mikor akad akkor van maszek melóm rendesen de ez sosem állandó és nekem elsődleges a motorom ha valamire költeni kell.
Amit tavaszra tervezek az max a egy jobbik Lidlis bukósisak,a Lidlis kesztűk sem annyira gázok(ezeket próbáltam már),meg nagyon talán egy kabátot bekéne szereznem de aztán lehet hogy inkább belekezdek egy maszek protektoros ruházat gyártásába,csak még utánanézek mindennek,ez volna a legjobb és legolcsóbb megoldás,és ne gondoljátok hogy ez majd gányolás lesz ,csak tényleg a mélyére kell nézni a dolgoknak, vagy lehet hogy külön veszem meg a protektorokat és azokat varratom fel a ruhámra az is egy olcsó megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!