Rá bíznátok egy olyan emberre a fuvart?

Én nem merném rábízni, pláne hogy még az országban sem ment olyan hosszabb távokat
Ha nem akarod kockáztatni a drága furgont GPS-t, és a cimborád, akkor ne menj bele
Ha munkáról van szó mindenki, megbízhatónak tünteti fel magát és tapasztaltnak, de ez úgyis kiderülne amint elindul
20/F

Esélytelen, nem bíznám rá. Ha csak kisebb falvakban meg apró városokban vezetett még akkor szerintem rohadtul nincs tisztában azzal hogy milyen vezetni egy nagyvárosba, és lemerem fogadni hogy még nem vezetett egyfolytában 2 óránál többet sem. Én még országon belül sem engedném el sehova ilyen hosszú távra, maximum egy váltótárssal, mert tuti hamar belefáradna, és ha még furgont sem vezetett akkor kellene még neki pár nap mire valami alaprutint szerez a furgonhoz is.
Én is amikor elmentem dolgozni, kaptam céges autót, egy kis furgont mert nagy dobozokat kellett cipelnem adott helyekre, oké hogy nem volt nagy táv, de mégis életemben először vezettem furgont, a főnököm meg 1 hétig adott mellém egy társat plusz 2 óra szabad gyakorlást a furgonnal tehát a vakvilágba kellett vezetnem 2 órát állandóan hogy szokjam.

Ha neked mindegy, hogy odaér-e amit küldesz, meg esetleg az illetövel baleset lesz, akkor esetleg igen, semmi más esetben nem.
Az, hogy nem fullad le a motor - ez alapvetö követelmény egy jogositványhoz, ez nem jelent vezetési tudást.
Külföldre, hosszú útra, ismeretlen - és más kategóriájú - autóval, ebbe nem mennék bele soha.

Olaszba?
Hát ott a KRESZ-t azt kb úgy ahogy van el kell felejteni, és csak szimplán figyelni, meg persze jól is kell vezetni.
Azt, hogy mennyire vezet jól az meg csak kb azután derül ki miután visszajött.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!