Milyen autót vegyek 15-20 millió Ft-ért?
Figyelt kérdés
Amit fontosnak tartok:
Nagy sebességnél is csendes legyen az utastér.
Komfortos legyen, úthibáknál ne rázzon szét.
6 hengeres euro5-6 benzin motorral legyen szerelve.
Automata váltó
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget
Üdv:Peti
20/f
2012. nov. 3. 19:20
21/25 anonim válasza:
Jó neked, én meg csak itt álmodozok arról is, hogy mikor és hogyan tudom a jogsit letenni. Qurva drága dolog. De van időm nézegetni az autókat és én egy VW Passatot vagy egy Skoda SuperB-t vennék. Igazából nem sok különbség van a 2 kocsi között.
22/25 anonim válasza:
23/25 anonim válasza:
Nem értem miért van ennyi irigy ember!
Attól,hogy valakinek bejött az élet és megengedheti magának,hogy 15-20 millió forintért vegyen autót,még nem kell egyből letámadni!
Kedves Peti,szerintem Mercedest,Audit vagy BMW-t.
Ne foglalkozz az irigy kommentelőkkel!
Sok sikert az autóvásárláshoz,remélem elégedett leszel!
Panka/19l
24/25 gomzoli válasza:
Cica, gondolod, hogy 4 év után aktuális neki, a "kedves" Petinek hogy te a 19/L Panka (kiírhattad volna a paramétereidet is, hátha ír privátban?) mit kívánsz?
25/25 anonim válasza:
Ha a szedánokat kedveled volvo s90, ha a suv-okat akkor xc90.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!