Milyen autót vegyek 15-20 millió Ft-ért?
Amit fontosnak tartok:
Nagy sebességnél is csendes legyen az utastér.
Komfortos legyen, úthibáknál ne rázzon szét.
6 hengeres euro5-6 benzin motorral legyen szerelve.
Automata váltó
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget
Üdv:Peti
20/f
Sajnálom ha valakit megzavartam a kérdéssel.
Pénzt saját erőmből kerestem meg rá külföldön(Ausztriában).
Két haverommal csináltam egy közös hő és vízszigeteléssel foglalkozó vállalkozást és másfél év alatt fejenként 500.000 euró-t megkerestünk.
5-ös válaszolónak köszönöm a normális választ.
7-es válaszoló: 5-ös bmw-nek nem túl sportos a rugózása?
Ez is olyan vallalkozas, ami otthonrol csabitja a munkasokat, es aztan hazaküldi öket fizetes nelkül? Olyanok szoktak felmillio Euro-t keresni masfel ev alatt.
Ne haragudj, amiert nem hiszek neked.
vegyél egy audi a4 limuzint extrákkal 10 körül a többit tedd félre...
itt egy jó infovonal:
06-1-428-5100 érdemes felhivni őket...
másnak is ajánlom
Hát Peti(már ha tényleg így hívnak)
Nem hiszem hogy valóbn lenne 15 milliód autóra, de még szerintem 150ezred sem. Na m1 azért válaszolok. Én vennék egy új Mercedes Benz B200-at Kecskemétről. Ugyan nem tudom, hogy 6 hengeres-e, de a többi kritériumnak megfelel. 200km/h-nál még csendes nagyon és húz is. Nekem 1.8-as benzineshez volt szerencsém, ha jól emlékszem talán turbós volt, de nem biztos. Autómata váltós volt, de volt a kormány mögött F1-es váltó, ha én szerettem volna váltani. Egy Full Extrásat adnak 12millió körül, és ha valakinek van ennyi pénze akkor megéri az árát. Mindemellett, h tényleg van ennyi pénzed akkor a fogyasztás biztosan nem fontos, de elvan Economy módban 6 literrel, sportokozatban rendesen hajtva pedig 8-9 literrel. Nekem ha lenne 12 millióm akkor ilyet vennék.
nem hinném hogy túl sportos lenne a futóműve..nálunk a gyárigazgató jár ilyennel, ő meg tuti nem szereti az ilyet..
nincs szükségetek segédmunkásra Ausztriába? szívesen mennék ha hétvégenként hazajárhatnék...privátba írhatsz :))
37/ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!