Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek Ak jogosítvány...

Szerintetek Ak jogosítvány meglehet 70ezer forintból?

Figyelt kérdés
Nincs semmi más jogsim, amivel megúszhatnám az elsősegélyt. Azért kérdezem, mert ha nemelég, akkor bele sem fogok. Amúgy inkább jövőre csinálnám az A2-t, de mivel az Ak-t váltja, így gondolom árban is ugyan az lesz.
2012. nov. 2. 17:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát nekem 90-be volt, elsősegély, pótóra és bukás nélkül.

Elsősegély tanfolyam volt 10k körül asszem még + a vizsga.

Szóval 70ből nem érdemes elkezdeni.

Na meg a másik dolog hogy teljes protektoros védőfelszerelés kötelező, azt vagy adnak, vagy nem. De bukót(plexivel vagy szemüveggel), protektoros kesztyűt és hosszú szárú cipőt nem szoktak adni sehol. Szóval erre is be kell ruházni.

Nomeg ha motorozni is akarsz akkor érdemes beruházni legalább egy olcsóbb motorosruhára. (nekem a csak nadrág meg a kabát 35k-ba volt, és kb a legolcsóbbat vettem...)

2012. nov. 2. 18:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Felszerelést tudnék szerezni a vizsga és a tanfolyam idejére, nagyobb motorom meg nem lesz még egy ideig, csak Simson, csak le akarom tenni a jogsit, hogy 21 évesen mehessek A korlátlanra. Viszont ha 90ezer körül van akkor inkább várok még vele.
2012. nov. 2. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!