Mennyibe van kb. kompletten egy A korlátozott jogosítvány ha semmijen jogsim nincs még?
Figyelt kérdés
Minden oktatással és vizsgával együtt érdekelne.2012. okt. 31. 10:42
2/6 A kérdező kommentje:
Inkább olyan vélemény érdekelne, aki nemrég csinálta, mert amit reklámoznak, az gyankran nem fedi a valóságot. Én is nzelődtem interneten, még az általad linkelt oldalt is láttam.
2012. okt. 31. 14:57
3/6 anonim válasza:
Ez nagyjából fedi a valóságot, azt meg nem tudjuk kelőre hogy mennyire fog menni a motorozás, hány pótórát kell venned. 70-ben meg fog állni szerintem.
De ha már itt tartunk nem tudunk biztosat,ugyanis az Ak kategória most futott ki, jövőre A2 lesz helyette (magasabb teljesítménykorlát, 35kW, de a többi feltétel ugyanaz), kérdés hogy ez mennyivel fogja megdobni a tandíjat.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy sokkal megdobja, mert szerintem a mostani oktató motorok jók lesznek az A2-höz is. A motorozással nem lesz baj, mert már régóta motorozok, csakmég jogsira nem volt pénzem. De januárban elkezdeném ezt az A2 kategóriát. Így legalább 21 évesen megcsinálhatom az A korlátlant.
2012. okt. 31. 15:47
5/6 anonim válasza:
A2-őt 21éves kortól szerezhetsz meg, és legkésőbb 2év eltelte után próbálhatod az A-t
Tudom mert nekem is így lesz, 21leszek jövőre
6/6 anonim válasza:
A2 korhatára 18 év.
magyarkozlony.hu/pdf/11426
325. oldal, le van írva.
Az A kategória korhatára volt eddig 21év, ezt emelték 24-re. A két éves gyakorlat kategóriabővítéshez stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!