Robogót, de milyet?
Családba kellene egy robogó, 50-es mindenképp, és olyan 100000 Forintig bezáróan.
Munkábajáráshoz faluban 10 KM, és vannak dombok is, menjen is ne, álljon meg 50-nél, és 100 KG-os ember használná.
Nézegettem használtautón, de annyi féle fajta van, meg a motorokhoz nem értek annyira, autónál ilyen kérdésem nagyon nem lenne.
Mivel kicsit fürgébb kell, szerintem a 4t-k kiestek, de ha valami jó ötletetek van az jöhet.
Malaguti F12 Phantom-ot 100.000ft-ért lehet kapni.
Nagytestű tehát el lehet rajta férni. Laikusok számára nem mond sokat a Malaguti márkanév. Ez olasz motort nem gagyi kínai.
megnéztem ezeket, nem nagyon írnak rosszakat, közben egy ismerős annyit mondott hogy "virsligumis" tehát ilyen vékony gumis motort ne vegyünk mert azzal könnyen lehet esni.
erről mit tudsz? mert az ha én esek vele 18 évesen nem nagy szám, de egy idősebb már lehet nem annyira értékeli
Ez nem virsligumis. A kistestű robogóknak van vékony kereke mint pl a Honda Dio.
A robogóknál ez a méret ami a Malaguti F12-nek van egyáltalán nem számít kicsinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!