Szeretnék venni egy robogót (használtan) milyet ajánltok?
Helló 17éves vagyok és olyan 150.000ft értékben szeretnék robogót venni használtan.MIRE FIGYELJEK vásárlás előtt és kipróbáláskor?és hallottam valami olyat hogy a DI-TECH-es motorok nagyon rosszak miért?
Témában jártasak írjanak köszönöm!
Ennyire kell figyelni:
-a km-órában ne legyen több 15-20 ezer km-r nél, ez már a plafon, ez is sok, lehetőleg ez alatti km-óra állással vegyé robeszt
-ha gyanús hogy a moci leharcolt, pedig a kmóraállás nem ezt tükrözi hagyd ott, vagy alkudj, de marhasokat...
-ha a motornak bármi fura hangját érzed, vagy nem megy úgy, vagy egy kicsit is csörömpöl, búg...akkor hagyd ott szintén...(itt már a brutális alkudás sem segít)
-egy állat havernak volt malaguti F10-e...Hallod, az a motor mit kapott...áhhhhhh..... karbantartás 0, hajtás, gyepálás nyírás, gyilkolás 1000-rel....3 évig hazsnálta problémamentesen, ilyen hozzáállás mellett....azért ez elárul valamit...az aprilliát meg sokan szidják....
Yamaha aeroxra gondoltam állítólag jó mit tanácsoltok
köszi/üdv
nem rossz a DI- TECH na, én 32000 km-et belenyomtam és még semmi nagy javítást nem igényelt. Ha gyári telyesitménye elég akkor tökéletes neked. Aerox sem rossz, alkatrész dögivel.
Piaggio- k nem tetszenek?
13,16 a rox-od van?ha igen mik a tapasztalataid
helló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!