Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék venni egy robogót...

Szeretnék venni egy robogót (használtan) milyet ajánltok?

Figyelt kérdés

Helló 17éves vagyok és olyan 150.000ft értékben szeretnék robogót venni használtan.MIRE FIGYELJEK vásárlás előtt és kipróbáláskor?és hallottam valami olyat hogy a DI-TECH-es motorok nagyon rosszak miért?

Témában jártasak írjanak köszönöm!

2010. máj. 24. 20:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem egy f12-m volt, jelenleg egy Yamaha endurom van. A baráti körömben futkosik vagy 15 aerox, és mindenki nagyon meg van vele elégedve. Többi robogóhoz képest (tapasztalataim alapján) futóműve, féke nagyon fasza. Motorjára nincs panasz. Nekem csak a kasztni nem tetszik, de ez egyéni szociális probléma... De: www.sportmotor.hu ==>boncterem! :)
2010. máj. 29. 20:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem aprilia rally ac-m van. szerintem nagyon jó motor.5 éve nincs vele semmi gond pedig nem kímélem nagyon. :)

ja és hamarosna eladóvá válik valószínüleg. ha érdekel írj:maate911@freemail.hu

2010. máj. 29. 20:21
 13/13 anonim ***** válasza:
azért mert fos automata váltós.... tele van elektronikával ami el is baszódik ennyi szal inkább simson s51 b
2010. jún. 2. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!