Suzuki swift 1,3 8v-hez valaki mondana olcsó és gyorsan beszerelhető tuning tippet?
Figyelt kérdés
Sportkipu végem van, katalizátor nincs, légszúrőház fedele levéve de a szűrő benne van, injektoran alátéttel a nyomás meg van növelve és a gyulytás koppig előre van állítva.2012. nov. 2. 04:28
11/14 anonim válasza:
Tudom. ;) De a srác fickósabbá akarja tenni. Hát ettől fickós lesz. :D Autópályára nem való az biztos, de 90-100 körül még tűrhető.
12/14 glock21 válasza:
Lehet akiket legyorsult nem is tudtak róla hogy épp "verseny" van hülyegyerekünkkel:)))))))))) Ilyenek szokták fehér baseballsapkában be nem tartani mögöttem a követési távolságot, aztán meglepődve kihányják a fogukat mikor megunom....
13/14 Jimi66 válasza:
Hmm... minek a sportkipuvég... vegyél egy supersprint dobot, egy sport katit, 60 as rendszer + gázgyorsító (bár azért megb..nak a rendőrök a hang miatt..) azzal talán nyersz pár paripát! ha többet akarsz akk GTi vagy 1.3 MZ motor ami alap 93 LE. teszel rá direkt szürőt + a kipu azt akkor tuti megfogod az 1.6 16V. tetess bele egy chipet. akk már talán lesz 110 paripa.... DE NE ÉGESD A SZUZUKISOKAT!! a legjobb szuzuki tuning: 1.3 16V motor, egy jó kipurendszer + légszürő , chip, jó futómű egy szép festés + fólia. szép felni de nem túl nagy mert akk 2 havonta féltengejezhetsz... mint szuzukis én sem tettem másképp csak én dobtam bele egy ignis váltót mert jobb az áttétele és rövidebbek a fokozatok... de ez mind a végsebesség terhére! ezeket a kocsikat nem 200 ra tervezték!!
14/14 peti biker válasza:
Szia! Méress kompressziót, ha az rendben érdemes levenni a hengerfejből. Nem nehéz kimérni, köbölni kell, felső holtponton sűrű olajjal feltölteni a gyertyanyíláson keresztül, így ki lehet számolni mennyit kell levenni a fejből, de ha nem sajnálod a pénzt a 98-100-as benzinre, akkor többet is lelehet marni.Ha már lenn van a fej, akkor szelepek ki, ellenőrizni a vezetők kopottságát, oszt lehet kezdeni a tuningot, lépcsőket kimarni, a szívó, kipufogó oldalon, nálam még a szelepfészkeknél is volt. A felső íven tökéletes kell legyen, alul lehet egy kis lépcső, természetesen nem akadályként, hanem hirtelen leesik a gázsebesség, ez örvényt kelt, ami nem engedi a visszaáramlást a motorba, a kormos részen látszik mennyit kell eltávolítani, az utóbbit a fej levétele nélkül is meg lehet csinálni, ha érdekel tudok képet mutatni.Hátsó véget hogy érted, hátsó dobra gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!