Az autósok mit gondolnak, amikor a motoros lezárja az utat?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, amikor egy 25-30 motorból álló konvoj fordul ki egy alárendelt útról, és az egyik első motoros keresztben kiáll a főútra, az autók elé. (Nem hirtelen kifordulásra gondolok, hanem hogy akkor történik a lezárás amikor épp nem jön autó, és csak utána ér oda.)2009. aug. 11. 13:54
21/28 A kérdező kommentje:
Akkor kezdjük: Én feltettem egy értelmes kérdést kíváncsiságból. Kifejtettem a véleményem először normálisan. Kedves fuvaros barátunk kezdett el bunkózni. Én csak felvettem az ő stílusát. Miért szánalmasok az ilyen motorosok? Még mindig nem értem. Szabályosan közlekedek, betartom a KRESZ-t is, normálisan tettem fel a kérdést, és eleinte normálisan is válaszoltam. Nem vagyok "taknyosorrú kölyök" sem. 15 éve van jogosítványom. 2 motorom van. Etz, ami szerinted egy kisteljesítményű kerékpár, az csak hobbi a nagymotor mellett.
2009. aug. 13. 23:37
22/28 A kérdező kommentje:
Jah és köszönöm, hogy végigolvastál. :]
2009. aug. 13. 23:39
23/28 A kérdező kommentje:
Etnikumi hovatartozásodat pedig csak a helyesírási hibáid számából, és a beszédstílusodból gondoltam. De ennyiből lehetsz akár lusta, vagy alul iskolázott is.
2009. aug. 13. 23:42
24/28 anonim válasza:
Nah nézzük az autósok szemszögéből. Motoros lezárja az utat, milyen jogon??? Várja meg amíg elsőbbsége lesz, aztán mehet, ez alól kivétel ha valaki lemond ÖNKÉNT az elsőbbségéről, nincs jogod RÁKÉNYSZERÍTENI senkit arra, hogy lemondjon az elsőbbségéről a te hobbid miatt... Tegyük fel, hogy te csak motorozgatsz aminek a vége az, hogy valaki elkésik munkájából és elveszti emiatt az állását és a létbiztonsága is veszélybe kerül a te hülyeséged miatt... Tessék csak megvárni amíg valaki önként lemond az elsőbbségéről vagy NEKED van elsőbbséged.
25/28 A kérdező kommentje:
Egyből emberibb ez a hangnem! :] Igazad van, hogy nincs jogunk senkit sem kényszeríteni. Azt azért kétlem, hogy 1 perc miatt akárki is elkésne a munkájából. De ha azt nézzük, hogy amikor az első motoros kihajt, akkor még nincs ott autó. Kresz szerint szabálysértés, mert meg lehetne szakítani a konvojt. Viszont szerintem ha valaki konvojba vonul, az olyan mint egy hosszú jármű.
2009. aug. 14. 12:31
26/28 anonim válasza:
Amúgy olyan nevetséges és szánalmas ,aki motorozik!
27/28 anonim válasza:
Nem tudom minek neked két motor, nem tudnád valami értelmesebre verni a pénzed.?
28/28 anonim válasza:
Kedves Kérdezo ,illetve Száguldozo, azért "ilyen" a helyesírásom , mert szlovákiai magyar vagyok, Szlovák billentyuzettel.Minden motoros azt mondja magárol, én vagyok a király és mégis minden héten meghaltok , még kamerára is veszitek a halálotokat, ez már valoban szégyenteljesen szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!