Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autósok mit gondolnak,...

Az autósok mit gondolnak, amikor a motoros lezárja az utat?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, amikor egy 25-30 motorból álló konvoj fordul ki egy alárendelt útról, és az egyik első motoros keresztben kiáll a főútra, az autók elé. (Nem hirtelen kifordulásra gondolok, hanem hogy akkor történik a lezárás amikor épp nem jön autó, és csak utána ér oda.)
2009. aug. 11. 13:54
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
24%
Minden motoros huligán és beteg, tisztelet a kivételnek ami igen kevés!
2009. aug. 11. 14:00
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Nincs bajom vele,ugyanaz mikor egy munkás biztosít valami teherautót vagy gépet,hogy kiforduljon.Legyünk már toleránsok mások iránt és azon a két percen nem múlik semmi!és ez amúgy sem mindennapi és látványnak sem utolsó!XD
2009. aug. 11. 14:02
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Szépen megvárom még elmennek előlem. Én ezzel a jelmondattal közlekedem: mindenki ráér!

Nem dudálok, ha egy autós megáll előttem és felveszi a családtagjait vagy ha valaki elkezdte a kitolatást a parkolóból; szépen megvárom míg kitolat nem próbálok harckocsi módjára mindenképp elmenni mögötte!

2009. aug. 11. 14:05
 4/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :D Viszont a munkás által irányított autótól ez különbözik annyival, hogy a konvojt ketté lehetne szakítani. Viszont akkor közénk bekerülne több autó is, amiket visszaelőznénk, hogy újra egyben legyen a csapat. Tehát az balesetveszélyesebb lenne. Viszont ezt sok autós nem érti meg. Mert ha utolér minket egy autó, és elkezd előzni, akkor lehúzódunk és elengedjük. Viszont ha csak betolakszik közénk, és nem megy előre, akkor célszerűbb a visszaelőzés.
2009. aug. 11. 14:12
 5/28 anonim ***** válasza:
74%
tisztelt kérdező.ők se szeretnek téged ne aggódj.az ilyenek mint te mikor dugó van és a motoros elférne lefogadom ,hogy te se mész arréb picit hogy elférjen.pedig ez a motorral jár ,hogy kievickélhetne,összetartanak,ezek az előnyők.hátrányok: eső,hideg,csúszos út. télen ő se rugja be az ablakod azért mert ő fázik akkor te is fázz(dögöljön meg a szomszéd tehene is )ő se panaszkodik te se panaszkodjál.
2009. aug. 11. 14:30
 6/28 anonim ***** válasza:
34%
Egyetértek az első válaszolóval. Botrány amit művelnek a lámpáknál például és a gyorshajtásról még nem is beszéltünk.
2009. aug. 11. 14:34
 7/28 A kérdező kommentje:
14:30as! Én magam is motoros vagyok! Ha sokan megyünk, és ha nem túl forgalmas az adott út, igenis lezárjuk :] Csak kíváncsiságból kérdeztem, hogy hogyan reagálnak erre az autósok. Ugyanis én ha autóval megyek, és ilyet látok, én megértem a motorost.
2009. aug. 11. 16:21
 8/28 anonim ***** válasza:
29%
Még soha nem láttam olyan motorost, aki betartaná legalább a KRESZ 0,5 százalékát, csak mennek recsegtetve mint az állatok, hogy figyeljenek fel rá , mert mással nem tud dicsekedni! Udv a 14:34- nek! Az elso válaszolo, mint fuvaros.
2009. aug. 11. 20:43
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
14:30 vagyok kérdező bocsi. a hülye fuvarosokról ne is beszéljünk olyan helyekre mennek be akkora kamionnal/kisbuszzal/egyébbel ahova NEM IS MEHETNÉNEK BE!arról nem is beszélve ,hogy imádok röhögni az olyanokon mikor 3,5méternél nagyobb jármű kint virit és beszorulnak és jön a "de mindig átszoktam férni"duma...
2009. aug. 11. 21:22
 10/28 A kérdező kommentje:
Fuvarosokról nekem csak az a véleményem, hogy unalmukban is már csak a forgalom többi résztvevőjét szivatják. Pl.: Amikor elkezdem előzni a kanyarban 60-al araszolgató, amúgy 75-80al menő teherautót, akkor az egyenesbe még odalép, hogy ne tudjam megelőzni. (kisebb teljesítményű motorról van szó)
2009. aug. 11. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!