Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autósok mit gondolnak,...

Az autósok mit gondolnak, amikor a motoros lezárja az utat?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, amikor egy 25-30 motorból álló konvoj fordul ki egy alárendelt útról, és az egyik első motoros keresztben kiáll a főútra, az autók elé. (Nem hirtelen kifordulásra gondolok, hanem hogy akkor történik a lezárás amikor épp nem jön autó, és csak utána ér oda.)
2009. aug. 11. 13:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
29%
21:31-nek a KRESZ be nem tartojának, a kisseb teljesítményu kerékpároddal menj haza apucihoz, fényezd ki és inkább gyonyorkodj benne , mint hogy kozúti balesetett okoznál, amúgy Fiat Ducatom van , nem behemot kamion.
2009. aug. 11. 21:50
 12/28 A kérdező kommentje:
Elég szánalmas már, hogy itt hajtod a hülyeséget a ducatóddal! A "kis teljesítményü kerékpár" egy 125ös Etz. Amit szintén saját pénzből vettem. 85-90et simán tartanám vele SZABÁLYOSAN! És a magadfajta köcsög, amikor nem bírja elviselni, hogy megelőzném, mert én tudok menni kanyarba is, akkor direkt gyorsít, meg rámhúzza a kormányt.
2009. aug. 11. 22:55
 13/28 anonim ***** válasza:
39%
Hát megmondom oszintén haver , jo befektetés motorba verni a pénzt és be venni az elso kanyart meg egyben az utolsot és nem húzza rád senki a kormányt , majd rádhúzzák az intenzíven az infúziot úgy osszetorod magad. Hidd el sokan mondták már ezt, hogy milyen jo motoros, sokat ismerek aki nyomorék, tégy le errol a gyerekeskedésrol.Csak jot akarok.
2009. aug. 11. 23:17
 14/28 A kérdező kommentje:

Hol gyerekeskedtem? Egy szóval sem mondtam, hogy hú de jól tudok motorozni. Te gondoltál egyből kismotorosnak. A kis teljesítményt direkt azért írtam, hogy nem tudok előzni fél pillanaton belül. Viszont attól még tudok szabályosan menni!

A másik meg: miért kerülnék intenzívre? miért törném össze magam? Azért mert közlekedek? Talán az olyanok miatt, akik nem veszik emberszámba a motorosokat...

2009. aug. 11. 23:28
 15/28 anonim ***** válasza:
40%
Ha nem tudol elozni fél pillanaton belul, KRESZ be nem tarto, akkor még is csak kismotoros vagy kis teljesítményu kerékpárral, ne is menj ki még a járdára, mert az ovisok kirohognek.
2009. aug. 12. 12:27
 16/28 anonim ***** válasza:

Istenem te mekkora gyökér vagy kedves előző vállaszoló! Te leragadtál a babettáknál B+! Egy 125ös ETZ tudtommal 11 LE, bőven elég a 100 km/h eléréséhez. Ez neked hol kis motor? EGyébként meg a kérdezőnek teljesen igaza van abba, hogy ha csoportban halad egy motoros baráti kör, akkor miért kell őket szétszakítani, ha nem akarsz gyorsabban haladni?!? Egyébként is, nem telik mindenkinek másfél milliós motorra, hogy 6-osban gázra álljon egykerékre és 3 mp alatt legyen 100-on... (enyhe túlzással) Amúgy meg, lehet lepontozni, de anyád nem egy bordélyházban dolgozik véletlen? Tudom, nagy a pofám így neten 15 éves kis pocs létemre, te meg a nagy tapasztalt X éveddel... De mégis az életfelfogásom szerintem sokkal fejlettebb. Nem értem miért fáj az az autósoknak hogy a motorosok gyorsabbak nálluk. És volt már arra példa hogy egy motoros berúgta az ablakod?!? Ez fizikai képtelenség szinte

teljesen oldalról kéne megrúgnia, lassú tempónál, de akkor meg kiborítani magát az egyensúlyából, ezen is látszik hogy gyökérségeket írsz/írtok... Sziasztok! 15f

2009. aug. 12. 13:17
 17/28 anonim ***** válasza:
Tudtam ,szinte gondoltam, hogy egy takonypoc ovissal van dolgom, aki még a tejcit szopik anyucikájábol, biztos egyke vagy mert mindent megadnak neked!!! Amúgy még nem volt motoros aki berúgta volna a szélvédomet, mert nem is érkezett....Amúgy igen gyermeki szinten vagy, KRESZ be nem taro!!!
2009. aug. 12. 13:48
 18/28 A kérdező kommentje:
Ha nem tudol.. kresz be nem tarto... Még cigány is vagy? :]
2009. aug. 12. 21:43
 19/28 anonim ***** válasza:
52%
Ezt nem értem, hogy jon ide a cigány, már így is sok kocsog van., még ez hiányzott!
2009. aug. 13. 20:39
 20/28 anonim ***** válasza:
52%
szerintem szánalmasok az olyan motorosok mint te vagy...
2009. aug. 13. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!