Az autósok mit gondolnak, amikor a motoros lezárja az utat?
Hol gyerekeskedtem? Egy szóval sem mondtam, hogy hú de jól tudok motorozni. Te gondoltál egyből kismotorosnak. A kis teljesítményt direkt azért írtam, hogy nem tudok előzni fél pillanaton belül. Viszont attól még tudok szabályosan menni!
A másik meg: miért kerülnék intenzívre? miért törném össze magam? Azért mert közlekedek? Talán az olyanok miatt, akik nem veszik emberszámba a motorosokat...
Istenem te mekkora gyökér vagy kedves előző vállaszoló! Te leragadtál a babettáknál B+! Egy 125ös ETZ tudtommal 11 LE, bőven elég a 100 km/h eléréséhez. Ez neked hol kis motor? EGyébként meg a kérdezőnek teljesen igaza van abba, hogy ha csoportban halad egy motoros baráti kör, akkor miért kell őket szétszakítani, ha nem akarsz gyorsabban haladni?!? Egyébként is, nem telik mindenkinek másfél milliós motorra, hogy 6-osban gázra álljon egykerékre és 3 mp alatt legyen 100-on... (enyhe túlzással) Amúgy meg, lehet lepontozni, de anyád nem egy bordélyházban dolgozik véletlen? Tudom, nagy a pofám így neten 15 éves kis pocs létemre, te meg a nagy tapasztalt X éveddel... De mégis az életfelfogásom szerintem sokkal fejlettebb. Nem értem miért fáj az az autósoknak hogy a motorosok gyorsabbak nálluk. És volt már arra példa hogy egy motoros berúgta az ablakod?!? Ez fizikai képtelenség szinte
teljesen oldalról kéne megrúgnia, lassú tempónál, de akkor meg kiborítani magát az egyensúlyából, ezen is látszik hogy gyökérségeket írsz/írtok... Sziasztok! 15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!