Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lánynak első kocsinak ilyen?

Lánynak első kocsinak ilyen?

Figyelt kérdés

[link]

Mi a vélemény róla?

2012. nov. 1. 10:03
1 2
 11/13 cirmos99 válasza:

Ne basszátok le, csak mert mer kérdezni!!!!!!!!!jól teszi!

csak normális választ vár, normális érvekkel.

NEM.nem veszünk, sem lánynak, sem fiúnak elsőre -friss jogra ilyen autót.és miért nem?azért mert tanuljon meg előszőr egy régi ladán vezetni,-nem kell leírni miért, üljön be és meg tapasztalja, ismerje meg az utakat egy ilyen koporsó bevezetővel, aztán üljünk eggyel jobba.suzuki,ford Ka,vagy valami kicsit korlázottlóerővel rendelkezőbe, addig nem veszünk ilyen autót amíg nem tapasztaltunk kevessebnél tudó autóval is kellemetlen pillanatokat.elvégre a szülőágyról se rohantunk apa karjaiba,meg a discoba.a fokozatosság betartása minden esetben hosszabítja az utat az életünk hátra lévő részét a koporsó felé. és mindez nem korfüggő.hanem tapasztalaté.de ha minden áron ilyen kocsit akarunk elsőre, akkor nem sajnáljunk pénzt adni azért, hogy evvel az autó tipussal egy tapasztalt vezető oktatótval kimenjünk a hungaroringre egy 10-20 óra vezetésre, hogy megismerjük mikor hogyan viselkedik az autó és legfőbbképpen az autót vezető bizonyos szituációkban, és időjárásban.sok sikert!!

2012. nov. 3. 16:15
 12/13 anonim ***** válasza:
1 ismerősömnek volt AlfaRómeója 156. 2-nek fiatja Punto. Mind újonnan vette. A Punto ipari hulladék. Az Alfának sikerült ezt a színvonalat is alulmúlnia. 30.000 előtt meg kellett bontani a motorját. Vegyél Suzukit ha nem akarsz sok problémát. Arra is elkölthetsz ennyit ha automatát veszel pl. SX-4-ben. A toyotákat is dicsérik. Nekem c3 dieselem van 240.000-et mentem eddig vele. Eddig 4-szer hagyott az út szélén. 5l-t fogyaszt. Próbáltam egy puntót is mielőtt vettem. A citroen még jobb állapotban van mint az új puntó volt. Gyárilag nehezen csukódó ajtók. Akadó váltó.
2012. nov. 3. 21:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Miért kell fikázni a kérdezőt? 1. Nem extrém erős sportautó.

2. egy 1000-es motor 170 le 300 kg tömeghez. Az megy. Mégsem kell leköpni a motorost. Aki köpködni akar vegyen köpőcsészét, ha telik a segélyből.

2012. nov. 3. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!