Santiego007 kérdése:
Melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
1.,Új Skoda octavia
2.,Új Mitsubishi lancer
2009. aug. 11. 10:01
1/5 anonim válasza:
Lancer! Szerintem nagyon szép az új lancer, izlésesebb, igényesebb mint az Octavia. Valamint az alap lancer is kicsivel 4 milla felett, és az Octavia is 4 milla felett van. Ugyan ezért a pénzért a Lancer erősebb, felszereltebb.
2/5 anonim válasza:
Használt Octavia 1.8T, vagy RS. Annál nincs jobb móka és ezeket a motorokat csak magasabb felszereltséghez lehetett rendelni. Szerintem ez az octavia simán megéri az árát.
3/5 anonim válasza:
A skoda octavia rs az nagyon szép gyári tuning és megéri az árát, egyik ismerősőmnek is ilyenje van és ő megvan elégedve vele.
4/5 anonim válasza:
A Lancer-t. Azért érdemes lenne megkérdezni a szervizeiket hogy milyen szervízköltségekkel kell számolni, ha az számít neked, vagy mégjobb alap ha olyan tulajdonosok tudják megosztani a tapasztalataikat akiknek van.
5/5 anonim válasza:
Lancer..
Skoda szart én nem venném 2.5milla+ ért
Akkor vegyél inkább Audi A3-ast...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!