Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Derbi Senda, Aprilira rs 50...

Derbi Senda, Aprilira rs 50 vagy Yamaha aerox?

Figyelt kérdés

Melyiket ajánljátok? melyik a legnagyobb élmény, és ez mellett minden véleményre kiváncsi vagyok.

Derbi Senda- mindenki azt mondja a környezetemben, hogy a legnagyobb élvezetet nyujtja 50 köbcentiben

Yamaha aerox - kedvenc robogóm (régen sr 50-em volt, de anno is szerettem volna aeroxra cserélni)

Aprilira rs 50 - Jobban tetszik mint a derbi, csak állítólag kényelmetlenebb

U.I. Robogós voltam, váltós motorral nincs tapasztalatom.

Azon válaszolók, akik azt szeretnék véleményként közölni hogy az összes 50 köbcentis "szutykot" az ördög gyártotta és hogy inkább tegyem le a jogsit..

Ezen 3 lehetőség közül szeretnék választani:)

Köszönöm a hozzászólásokat előre is!

17/F

2012. okt. 30. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:

és most vettem 1 derbi sendát és nem bántam meg...

de amugy az a legfontosabb hogy hova kell...

mert ha terepre akkor a robogó....hát érted...

ha közútra akkor is jobb 1 nagyobb endúró vagy crossos motor mert azér valljuk be halkan hogy csak vagányabb 1 akármilyen nagy gép mint 1 kis robogó vagy bármilyen robogó...nekem am van simsonom is azzal kezdtem utánna vettem a derbit hibás állapotban...az alkatrész árak türhetőek relatív hogy olcsó vagy drága..nyilván 1 apriliahoz képest olcsó 1 simsonhoz képest drága hatalmas 21 es elsőkerék én lépcsőt meg árkot megmásztam már vele ugyhogy nincs vele gond ..1szer kell rendberakni és utánna nem kel rá költeni

2012. okt. 30. 21:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Igazából egyiket se, ezek az ötvenesek inkább a 14 éveseknek valók, ráadásul az RS meg ilyenek bitang drágák, vegyél inkább egy 125ös 4ütemű robogót. Mennek annyit, mint az RS de felét fogyasztják, és nem kell hetente széthúzni a blokkot, mert szar. Egyébként ha szüleid fizetik akkor tedd le a jogsit és vegyél egy peugeot 106-ot vagy egy régi seatot. Kb RS árában vannak, de jobb velük minden.
2012. okt. 30. 22:24
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

B kategóriám megvan, csak nagymotorra nincs:) Inkább használom a családi autot egyenlőre, felesleges az én esetemben fennttartani egy sajátot. (ketten vagyunk egy g astrara..)

2012. okt. 30. 22:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Az említett fajták közül Aerox ami fiatalos és szép erős

Derbi senda olyan semmit mondó márka, meg alkatrészileg sem vagyok meggyőződve hogy kellő utánpótlása van

Az rs50 vicc, h*lye volt aki kitalálta, mert lassan gyorsul és olyan rossz a hangja hogy szétvágnám

Monoton zúgás az egész

20/F

2012. okt. 30. 22:38
 5/9 anonim ***** válasza:
a derbi sendában ugyan az az olasz rotax blokk van mint az összes többi 50esben amiben nem am6...
2012. okt. 30. 22:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Na ezért van NSR50-em, mert abban nemilyen olasz mütyür van, hanem, Japán blokk.

Más: Yamaha DT50 inkább szerintem. (Kicsit elfogult vagyok Japán mocik iránt...)

De azon is vicces lennél 17 évesen... 14-16 évesek a célközönsége ezeknek. Mondjuk az fix, hogy a Hondám megmarad szerintem öregkoromig, de egy Senda/DT vagy Aerox nem ekkora meberhez való. Szerintem maradj a családi autónál, aztán, ha olyan lesz a helyzet (és motort akarsz inkább) akkor B125+Yamaha DT125 vagy valamilyen 125-ös 4T ropoigó, ha épp ahhoz húz a szíved. Vagy veszel egy kocsit. :)

2012. okt. 30. 23:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Na mintha az NSR50 jobb lenne mint az RS50. Én is inkább 125-ös mociban gondolkoznék. Van B kategóriád, innen már kb 30ezer a B125. Én biztos megcsinálnám. De végül is te sem vagy valami idős, úgyhogy jó az 50-es is. Én is jónak tartom a Derbi Sendát, tényleg jó kis motor, a mákdaráló hangú gyorsasági motorra hasonlító 50-eseknél meg nincs is viccesebb motor, a robogókat meg nem igazán kedvelem, de ha neked csak aszfaltra kell és nem számít hogy váltós legyen, akkor mégis a robogót ajánlom. Ha számít hogy váltós legyen, akkor Derbi Senda, vagy esteleg Yamaha DT.
2012. okt. 31. 08:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Aeroxot vegyél, a legszebb 50es gép. Na meg megbízható, végtelen mennyiségű gyári és tuning cucc van hozzá. 50esben váltós értelmetlen, váltogatsz azt hopp már 40el megyek tyűha... Nagymotorban csakis váltós, ott élvezetes, 50esbe automata a király.
2012. okt. 31. 09:37
 9/9 anonim ***** válasza:

# 7

Neeeeem én nem azért mondtam, hogy megtartom, mert jobb, hanem mert sok munkám van benne. Egyébként nem túl sok különbség van köztük, mármint nem jobb egyikse a másiknál. (Ha mind2 patika gyári állapot, akkor sincs különbség tewljesítményben.)

2012. okt. 31. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!