Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift-be ha kicsit...

Suzuki Swift-be ha kicsit megmozgatom kézzel az első kerekeket halkan kopognak az baj?

Figyelt kérdés

Különben a kormány holtjátéka megfelelő és nem kopog nem zörög akkor se ha hirtelen alászedem teljesen csendes.

Csak ha kézzel megmozgatom a kerekeit. Az baj?

2012. okt. 26. 17:26
 1/9 A kérdező kommentje:
Most vettem észre hogy ha egy helyben mozgatom a kormányt akkor is kopog de akkor csak jobboldalt. Csak járó motornál valószínűleg nem hallottam.
2012. okt. 26. 19:30
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

és az neked miért jó h kézzel feszegeted...?

majd talán a felfüggesztés majd szétkopik...

2012. okt. 26. 20:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Azért az erős túlzás hogy feszegettem. Éppen csak egy hangyaszarnyit megmozgattam...
2012. okt. 26. 20:56
 4/9 anonim ***** válasza:

több mint valószínű, hogy csapágyas :S cserélni kell

és igen baj ha nem akarod elhagyni a kereket út közben :D

2012. okt. 26. 21:18
 5/9 A kérdező kommentje:
Értem! Szóval lehet csapágyas is pedig egyébként semmi búgó zúgó hangja nincs.
2012. okt. 26. 21:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha a kerékcsapágy lenne a bűnös,annak egyértelműen a búgó hang a jele.Ha oldalirányba mozgatva kopog,akkor valószínű,hogy a kormányösszekötő gömbfej adta meg magát. Ez pár ezer forintos tétel,és negyed óra kicserélni,viszont utána ajánlatos a futóművet ellenőriztetni,szükség szerint beállíttatni!

Esetleg a kopogó hang utalhat még a kormánymű minimális kopottságára is,azt fel lehet újítani ha már a holtjáték megnövekedett.

2012. okt. 27. 09:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Az 1. nek: Ne szóld le a kocsit és az hogy kézzel feszegeti nem bar*mság.

A csapágyasságot ügy is szokták vizsgálni hogy megrugdossák a gumikat.

Szerintem is vagy kormánymű, vagy csapágy.

Ha csak jobb oldalt kopog akkor csapágy. (a csatornafedelek miatt mindib a jobb oldalo megy tönkre először.

2012. okt. 28. 09:31
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 a szennyvízcsatorna az ut közepén megy szóval akkor már bal kerék érinti nem a jobb
2012. okt. 28. 09:47
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 Nemtudom hol laksz, de mindenhol van már vízelvezető is ami ha tudod melyik a jobb és bal kezed akkor jobb oldalt van. (persze nem egyirányú utszáról van szó.)
2012. okt. 29. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!