Nem vezethetek külföldön 2 évet? Több lent
Figyelt kérdés
Azt halottam hogy amiután megcsináltam a jogsit 2 évig nem vezethetek külföldön de nemtudom hogy ez mennyiben változik hogyha félig német állampolgár vagyok és apukám kint él szóval nemtudom hogy nemtudnék apukámnál két évig kocsit vezetni elég nagy badarságnak tartom kérlek segítsetek2009. aug. 10. 00:00
1/4 anonim válasza:
szerintem simán vezethetsz az egész EU-ban
2/4 anonim válasza:
Vezethetsz, csak bérelni nem tudsz, ahhoz 2 vagy 3 éves jogsi kell.
3/4 anonim válasza:
Az hogy vezethetsz e nem függ a jogsitòl. Ha korán csinálod meg a jogsit akkor annyi a korlátozás hogy 18 éves korodig nem vezethetsz külföldön. Ha elmúltál 18 akkor akár 1 napos jogsival is vezethetsz külföldön.
4/4 A kérdező kommentje:
Érte köszi a válaszokat :D
2009. aug. 10. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!