Ha a motorkerékpárom 100 km alatt megeszik 1-2 deci olajat, akkor az gyűrű vagy szelepszárszimering probléma lehet?
Ismerem (elég sok gépet ismerek, egyrészt autószerelő vagyok, másrészt 8éves korom óta motorb*zi, harmadrészt én szerzek be az összes ismerősömnek cuccokat külföldről), asszem már kérdeztél is a géppel kapcsolatban , vagy más itt a gyk-n. :D
A gyűrűkészlet 35dollár+posta az USA-ból, vagy 63 ausztrál dollár+posta Ausztráliából , a szelepszárszimmeringek darabja 3font angliából, kb 25E-ből áll meg ezeknek a cseréje, de kelleni fog más is.
Hengerfejtömítések biztosan ha megbontod, plusz ha széthúzod érdemes cserélni az összes szimmeringet egy kosszal, és ránézni a csapágyakra is, plusz a gyújtáskábeleket sem árt ellenőrizni a pénztárcád függvényében.
A csapágyak biztosan, a szimmeringek valószínűleg itthon is beszerezhetőek.
Így ex-has maximum 50E környékén áll meg az anyagköltség, viszont az az első hogy a gumikat sürgősen cseréld le, lehet hogy tudsz majd rendesen motorozni utána. :D
Egyébként nem rossz gép, szeretem a régi japán motorokat, van kisugárzásuk, bár szopóroller az alkatrészbeszerzés, meg japán kisgyerekekre tervezték őket úgyhogy az 190centimmel meg 90kilómmal úgy nézek ki rajtuk mint majom a köszörűkövön. :D Viszont ha rendesen karban vannak tartva kimennek a világból.
ETZ brr... :D
Egyébként attól függ, ha képben vagy és sietsz meg lehet csinálni akár egy nap alatt is, ha most csinálod először és ráérsz akkor lehet vele p*csölni egy hétig is. :)
Bármelyik lehet, de lehet olajgond is , bontás nélkül passz. Én a lamellákra tippelek, de nem istenbizony.
De ha kolléga akarsz lenni akkor menj figyelj és tanulj, nem olyan bonyolult az. :D
Amúgy rengeteget szívtam az ETZ-mmel és az MZ-mmel is, mindkettő állandóan parajelenségeket produkált, akkor rágtam be mikor nem indul, szétszedtem-összeraktam, hibát nem találtam, aztán felrúgtam dühből és pöcc-röff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!