Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Porlasztócsúcsok tönkremennek/...

Porlasztócsúcsok tönkremennek/tek?

Figyelt kérdés

miből lehet azt látni,érezni,ha a porlasztócsúcsok felújításra,cserére szorulnak?hogy viselkedik az autó?

és ha az adagoló megy tönkre?azt miből lehet észrevenni?mikor tudják megmondani hogy cserélni kell?

köszönöm

2012. okt. 25. 14:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Füstöl, dadog, legyengül az autó.

Mérőpadon lehet őket vizsgálni javítani.(adagoló)

A porlasztókat inkább felújítani szokták.

Benedeczky Kecel, Filepdiesel Székesfehérvár, Uhrin György Békéscsaba

Ők profik a témában!

2012. okt. 25. 15:19
 2/2 Főzős Laci ***** válasza:

Az én autómon tavaly újíttattam fel az adagolót.A kecskeméti Jász utcai Opel szervíz csinálta a ki-és beszerelést.

Az adagoló felújítását a hódmezővásárhelyi Diesel Szevíz végezte(180.000 ft).A ki és beszerelés:96.000 ft.Mostanáig jól működött a kocsim,de most meg az önindítót kellett felújítani 57.500 ft-ért.Mint kiderült most következik a porlasztócsúcs-csere,mert beindításkor nagyon füstöl.Én is azt nézegetem a neten,hogy ki az aki profi módon és nem horror áron csinálná meg nekem 100km-es körzeten belül!

Ha az adagoló rossz,be se indul a kocsi.

2013. okt. 3. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!