Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Sony Xpériákkal tényleg sok...

A Sony Xpériákkal tényleg sok a gond? Tényleg gyorsan tönkremennek? Milyen a minőségük?

Figyelt kérdés
2012. okt. 4. 17:15
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Semmi gond nincs velük, alsó/középkategóriában a legjobb telefonok.
2012. okt. 4. 17:19
 2/9 anonim válasza:
60%
Kedves első válaszoló. Elég nagy butaságot mondtál mert nem csak alsó és középkategóriás telefonjuk van, mert szerintem a Sony Xperia S egyálltalán nem közpékategóriás. Mert az iPhone 4S-t üti mindenben.
2012. okt. 4. 17:24
 3/9 anonim válasza:
60%
Amugy meg jó telefonok. Vegyél nyugodtan.
2012. okt. 4. 17:24
 4/9 tetro ***** válasza:
Hát nem tudom. Nálam volt Xperia, Aino, meg Active. Ezek lényegében egy családba tartoznak mind. Az Active három hetesen ment tönkre először... Az Aino egyszer négy hónapot volt szervizben. Szerettem ezeket a telefonokat, de ez nem fér bele. Sok év után byebye Sony.
2012. okt. 4. 17:26
 5/9 anonim ***** válasza:

ha kötekedni akarok, akkor azok sony ericcsonok voltak, nem sonyk.

nekem az 5310-es nokiámat leszámítva csak se-m volt, ha nem váltok platformot maradok is náluk

2012. okt. 4. 17:45
 6/9 tetro ***** válasza:
Aha... És bizonyára nem ugyanazok a tervezők és gyárak készítik a Sonykat mint az SE-ket... Ha ha már kötekedni akarnál...
2012. okt. 4. 17:52
 7/9 anonim ***** válasza:
10 hónapja van a birtokomban egy SE (Xperia) Live. Több mint 20 alkalommal esett le, semmi komoly baja. Egyszer tört le belül a bekapcsológombja, de az egy zsebtolvaj sikertelen akciójának a nyoma. 2 ropiért megcsinálták, azóta is tökéletes.
2012. okt. 4. 18:53
 8/9 anonim ***** válasza:

"A Sony Xpériákkal tényleg sok a gond? "

Ja, sok a gond...

A sok galaxy b.zinak esetleg.

Hogy a k. anyjába, mert ez a k.csög jobb telefonokat gyártani.

Érdekes, hogy nem voltak milyen kérdések a xar-fos x10 mini-k vagy x8 idejében...

2012. okt. 5. 03:13
 9/9 anonim ***** válasza:

És hol írtam azt, hogy csak azt gyárt? Csupán azt írtam, hogy alsó/középkategóriában a legjobbak, mivel az emberek csak kis részét érinti a felsőkategória (ahol igaz szintén jók, de ott már nem egyértelműen #1-ok, míg alsó/középkategóriában objektíven kijelenthetjük, hogy a legjobb).

Nem is értem miért csak 65%-ban hasznos a válaszom.

2012. okt. 5. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!