Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek? [A...

Milyen autót vegyek? [A kikötéseim lent]

Figyelt kérdés

Üdv!

Szeretnék egy új kocsit, mert a mostani 2-es golfot kicsit réginek érzem :) Árban maximum 3 millióig mehetek el. Remélem lehet ennyiért kapni egy középkategóriás használt autót. Szeretném ha 5 személyes coupé lenne, vagy "ferdehátú" nem tudom hogy hívják, a lényeg hogy ne sedan, mert az nem fér be a garázsba:). Nem tudom hogy diesel, vagy benzines legyen(jó lenne ha valaki felvilágosítana, hogy melyik miért lenne jó:)) ezt rátok bízom. Motorilag jó lenne, ha nem fogyasztana annyira sokat, de azért tudjak vele menni mondjuk autópályán. (Tehát ne legyen 1.2-es hogy szétszakadjon, ha megyek 110-zel :D). Jó lenne ha lenne benne szervó, bár gondolom az már nem újdonság:) Lakott területen belüli és kívüli használatra egyaránt használnám. Nem az a célom, hogy menőzzek vele, szóval a legjobb ár-érték arányú kocsit szeretném. :) Tényleg nagyon hálás lennék, ha segítenétek nekem választani egy jót, mert nem igazán értek ezekhez.:)

28/F

2012. okt. 24. 18:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

4. vagyok. Azt gondoltam, hogy egyértelmű hogy ebben az összegben az új Lagunáról beszélünk. Amúgy meg kérdező, van lépcsőshátú is belőle, sőt nekem az tetszik legjobban. Nem az 1. kiadásra gondoltam.

pl ilyen: [link]

Vagy esetleg ha néme akkor Volkswagen Jea: [link]

vagy Passat: [link]

2012. okt. 24. 21:00
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

használtaútos téma egy szas ag franci német japán kinek mire van pénze ..a francia peugeott 206 hogy itra fiatalos vagy milyen aúto körforgalomban ahol nyilván nem mehetsz túl gyorsan ráfutott egy focusra..hallod kiszakadta kereke fútómüvel együtt a focuszról leszakadt az ütközö, ennyit a francia töeggyártott fostalicskákról 10 éves autód szerinted karaj ?akkor isten éltesen:személy szerint a kereskedök kb 90

% tarkón löném:)

2012. okt. 24. 21:01
 13/16 anonim ***** válasza:
84%

Kereskedő, tízéves fos? Anyáddal beszélj úgy, mint akit a seggedből rántottál ki!

Vedd már észre hogy nem támadlak te hülye fasz!

Nincs semmi bajom veled, csak azt mondom, hogy amikor kiadták azt a Lagunát a színvonalat hozta! Nem szarabb a többinél, még ha francia is! Ezen az elven vegyél valami Ladát, mert az orosz, és sosem esik szét. Ne a Thalia féle Dacia szintű kocsikat nézd, hanem a komolyabb kategóriás Lagunáról van szó. (Mondjuk a benzinest ne keverjük ide, az nem jött össze, de dízelbe ott van.)

Más: A hülye németek szarjait meg Te ne reklámozd! Vegyen Japán autót a kérdező, mert az tényleg precízen, minőségileg van összerakva. Ugyanez nem csak autóra, hanem motorra is igaz, a szar BMW motorok elbújhatnak a Honda mögött...

2012. okt. 24. 21:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Osszátok csak egymást ha jól esik, lehet szarozni a másikat, de nincs értelme.

A megbízható autó titka a karbantartás és a kopó alkatrészek időszakos cseréje, meg a többi ellenőrzése. HA ez elmarad 5év alatt is gallyra lehet vágni egy gépet annyira hogy GTK-s legyen, ha meg megkapja még 20év múlva is megbízható lesz.

2012. okt. 24. 23:08
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak a pár válaszolónak aki a kérdésemre felelt :)
2012. okt. 25. 13:33
 16/16 anonim ***** válasza:

És van valami ami teszik?

Amúgy még Toyoa Avensis: [link]

vagy Corolla: [link] is jó választás lehe.

Esetleg még Volvo S40-S60-S80 is jó lehet: [link]

2012. okt. 25. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!