Milyen 50cm3 as super motot vegyek?
Figyelt kérdés
Használtan szeretnék venni megbízható super motot , ismerekedni a motorzgatással illetve egyhuzamba (igaz csak 7 végén) mennék vele olyan 80 kilómétert egy huzamba. fontos a megbízhatóság illetve azért ne egy babetta sebességével menjen. Derbi senda extremet nézgetttem, ugyan az mint az aprilla meg a rieju. elég jókat írnak róla. olyan 250ért is találtam egy nagyon szép állípotút és fiatal(2007) . Vagy tudtok másik megbízható motort? köszi.2012. okt. 15. 18:22
1/3 anonim válasza:
Nem ajánlom ezeket a Rijeu, Senda, Aprilia márkákat, igaz könnyű hozzá alkatrészt szerezni viszont gyenge nem megbizható motornak tartom.
Szerintem megbizható erős motorok: Beta RR50, Honda, Peugeot XPS, esetleg GasGas de még nem próbáltam az a motort.
50-esbe érdemesebb szerintem egy Enduro-t venni, mert az megy úton is és terepen is egy félterep gumival.
Én most adok el egy Beta RR50-t, ha érdekel nézd meg KépesMotoron, 2002-es évjáratú 155ért, 201-es rajtszámmal.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát ahogy elnézem ugyan úgy am6os blokk van benne, akár a derbiben vagy aprillában. Egy az egyben ugyan az. akkor már inkább marad a derbi elég jókat írnak róla.
2012. okt. 15. 20:09
3/3 anonim válasza:
minarelli az jó választás ebben a kategóriában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!