Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson gyűrűztetés?

Simson gyűrűztetés?

Figyelt kérdés
Lehet Simsont gyűrűztetni anélkül,hogy a henger fúratva volna,vagy ha nincs összekopva akkor csak rosszabb lesz?

#Simson #fúrás #gyűrűztetés
2012. okt. 22. 23:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Javulhata kompressziója, lehet csak így magában is serélni, de ha kotyog a főtengelyed, öregek a csapágyaid, akkor nem tesz jót neki. (Mármint ha furatod+gyűrűzöd vagy csak furatod akkor se jó a dolognak, ugyanis elfáradnak idővel azok a csapágyak.)
2012. okt. 22. 23:48
 2/4 anonim ***** válasza:
A csak gyűrűzés problémája az hogy idővel a henger és a dugattyú és a gyűrű oválisra kopik mert ugye a hajtókar miközben fel-le jár aközben előre hátra is,innen az ovalitás.Persze pár század mm-ről van szó,de ez pont elég hogy elszökjön a kompresszió ha teszel bele vadonatúj (kerek) gyűrűket.Az egész felújítást,fúrás ,új dugattyú,gyűrűk megúszhatod ötezerből,persze nem is lesz sokáig erős.Ha igazán jót akarsz akkor márkás cuccokat tegyél bele,az viszont vagy harmincezer.
2012. okt. 23. 08:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Persze, lehet mindent, kérdés hogy érdemes-e. :)

Nekem pl. gyűrűtörésem volt pár hete, úgyhogy cserélnem kellett. Én a hengert nem vittem furatni (mivel mély sérülés nem volt rajta), csak fel lett hónolva egy kicsit.

2012. okt. 23. 08:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Oké akkor inkább teljes generál. Köszi a válaszokat :)
2012. okt. 23. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!