Simson gyűrűztetés?
Figyelt kérdés
Lehet Simsont gyűrűztetni anélkül,hogy a henger fúratva volna,vagy ha nincs összekopva akkor csak rosszabb lesz?2012. okt. 22. 23:20
1/4 anonim válasza:
Javulhata kompressziója, lehet csak így magában is serélni, de ha kotyog a főtengelyed, öregek a csapágyaid, akkor nem tesz jót neki. (Mármint ha furatod+gyűrűzöd vagy csak furatod akkor se jó a dolognak, ugyanis elfáradnak idővel azok a csapágyak.)
2/4 anonim válasza:
A csak gyűrűzés problémája az hogy idővel a henger és a dugattyú és a gyűrű oválisra kopik mert ugye a hajtókar miközben fel-le jár aközben előre hátra is,innen az ovalitás.Persze pár század mm-ről van szó,de ez pont elég hogy elszökjön a kompresszió ha teszel bele vadonatúj (kerek) gyűrűket.Az egész felújítást,fúrás ,új dugattyú,gyűrűk megúszhatod ötezerből,persze nem is lesz sokáig erős.Ha igazán jót akarsz akkor márkás cuccokat tegyél bele,az viszont vagy harmincezer.
3/4 anonim válasza:
Persze, lehet mindent, kérdés hogy érdemes-e. :)
Nekem pl. gyűrűtörésem volt pár hete, úgyhogy cserélnem kellett. Én a hengert nem vittem furatni (mivel mély sérülés nem volt rajta), csak fel lett hónolva egy kicsit.
4/4 A kérdező kommentje:
Oké akkor inkább teljes generál. Köszi a válaszokat :)
2012. okt. 23. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!