Ez rosszat jelent (simson)?
Figyelt kérdés
Magy sima úron(nem emelkedő/lejtő) 3.sebességben jőn egy emelkedő és ugye fel akarok 2. sebességba váltani: kuplung be, lefelé váltok , kuplung ki. és erre olyan mint ha üres lenne! de ez a módszer beválik: 3.vagyok kuplunk be, picit lejjeb teszem a váltót , kuplung ki, és most még egy pici lejjeb lököm a váltót és így sikerül kettesbe rakni! ha valaki nem érti csak írjon!#Simson #váltó 2.sebesség
2012. okt. 22. 12:49
1/10 smitwesson válasza:
ja a simsonnál a 2. és 3. sebesség között is van egy üres. Ez normális de én se tudom mire való az ott.
2/10 anonim válasza:
Minden fokozat között lehet találni egy üreset. Ez teljesen normális.
3/10 anonim válasza:
Jól beállított váltónál, a váltókart ütközésig nyomva, nem szabad "lyukat" váltani!
4/10 anonim válasza:
Persze. Ha normálisan váltasz akkor nem fogsz üreset találni. De ha finoman egy picit lenyomod a váltókart (behúzott kuplungnál) már fogtál is egy üreset. Pl én direkt úgy szoktam hogy ha megyek már haza akkor az utca elején (jó hosszú)kihúzatom 50-ig, berakom üresbe (3. és 4. közé) és leállítom. Szépen elgurul hazáig.
6/10 A kérdező kommentje:
Szóval akkor csak "erősebben" kell váltanom?
2012. okt. 23. 20:40
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat és mindenkinek ment ehy hasznos! (zöld új)
2012. okt. 23. 20:41
8/10 anonim válasza:
Nem. Gyengébben.És nem kell teljesen lenyomni a váltókart hanem csak félig. Majd rá érzel.
9/10 A kérdező kommentje:
Rá érzek? Kb. 2 éve motorozok ugyan azzal a motorral, és ez a jelenség mindíg fent ált!
2012. okt. 24. 18:54
10/10 A kérdező kommentje:
És a váltót/kuplungot hogy állítsam be?
2013. márc. 19. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!