Honda dio af27 50cc karbi beálitásához kéne egy pici segitség mit merre/medig tekerjek Illetve a suber jelenleg a legalsó 'rovátkába' van az jó ott?
Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 14:27
1/5 anonim válasza:
Úgy szokás csinálni, hogy amikor szétszeded akkor megjegyzed (vagy ha olyan feledékeny vagy mint én akkor felírod), hogy melyik állítócsavar hova volt tekerve, vagy melyik helyzetben volt a súbertű..
Szerintem a tűn nyugodtan emelhetsz - legalső helyzetben jut be mellette a legkevesebb benzin a motorba, minél feljebb van annál több. Ha ötleted sincs hol lehetett, akkor tedd középre, aztán majd kiderül.
2/5 A kérdező kommentje:
szia köszi az a helyzet hogy most került hozzám ez a kis motor és az elöző tulaj állitgatta több kevessebb sikerel de inkább az utobbi:-) és szerettem volna rendesen beálitani csak sajnos nemtudom gyárilag hogy volt belöve
2012. okt. 22. 21:55
3/5 anonim válasza:
Súber középre; alapjárat ugye szükség szerint; alapjárati keverékcsavart finoman betekered (nem izomból, hanem amikor érzed hogy felütközik megállsz), aztán onnan kifelé másfél (1,5) fordulatot. Aztán legfeljebb majd állítasz rajta attól függően hogyan igényli.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen azt esetleg nem tudod hogy milyen keverékkel megy? a kedves elöző tulaj elfelejtet szolni hogy kivan kötve az olajzás...
2012. okt. 22. 22:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!