Sípoló, visító hangot add ki a generátor mi lehet az oka? többi lent!
A generátor beindítás után visító hangot add ki, valamikor alapjáratnál is de olyankor nem mindig
Általában gázadáskor adja ki ezt a hangot mi lehet a baja?
CSERE? vagy meglehet bütykölni?
(fiat tipo 1.4ie)
Válaszokat előre is köszönöm!
szemrevételeztem a szíjjat de én úgy látom nem csúszik
ha csapágy akkor érdemes megjavítani? vagy vegyek egy másikat inkább?
én is arra gondoltam hogy szemmel nem fogom látni de azért megnéztem :D
cserélni fogom az ékszíjt meglátjuk remélem megoldja a problémát.
Még annyiban tudnál segíteni menyire legyen feszes kb?
nagyon feszes legyen vagy ha megnyomom (ujjammal) az ékszíjat legyen egy kis holtjátéka?
3-6mm holtjáték kell, ha nagyon feszesre húzod csapágyasra járatja a generátort, ha nagyon laza akkor csúszik és nem lesz rendesen töltésed, meg nyikorogni fog.
Meg fogod találni az arany középutat mikor már nem csúszik, de nem is teljesen feszes, az lesz a jó, csak túlórázni kell vele egy kicsit.
Egyébként milyen gép?
Valóban, bennevan a leírásban is csak átsiklottam fölötte. :)
Annál nem is egy bonyolult művelet, 13-as kulccsal kivitelezhető ha jól tévedek.
Hosszbordás szíj, de ha generátorszíjat mondasz azt is érteni fogják.
Az Unix webshopjában rá tudsz nézni pontosan melyik is kell mert az 1.4-ből 2fajta motor is volt, nem tudom különbözik-e a kialakítás 8szerintem nem, de nem vagyok benne biztos), nagyon drága dolog, 3000-4500 forint között mozog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!