Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel astra f vs Suzuki swift gl?

Opel astra f vs Suzuki swift gl?

Figyelt kérdés

17éves vagyok és vennék kocsit 300.000ft ig

Itt ez a nagy vita tárgya astra f vagy swift gl

Nem csak egyszerü városi kocsikázásra

2012. okt. 21. 15:13
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Egyik sem álomautó na de azért tényleg gondolkodjunk már el rajta, hogyha szóba jöhet az Opel akkor legyünk okosabbak. Még ha szarul is nézne ki akkor is egyrészt egy papírautó a Suzuki, egy nagy 0 belül recseg ropog zörög minden, 100 fölött kiabálni kell a menetzajtól egy 180 cm feletti ember el sem fér benne és azért azok is 80ezer KM után csak csak hengerfejesednek, meg előjönnek a problémák. A másik meg, hogy te 17 évesen hogy a fenébe fogsz egy 1.8-as motort csak úgy belerakni? Ahhoz sok mindent át kellene tervezni ami szintén költséges és szerintem szánalmas, hogy valaki ezzel akar felvágni hogy a régi buzukiból tunningverdát csinál ami kapott egy nagy kipufogódobot, de pályán meghal. Ez is hülyeség, hogy sokkal megbízhatóbb.. Ugyan mitől lenne? Ha nem is romolna el rajta semmi, az azért lenne mert egyszerűen nincs benne semmi.

Ennyiért itt van az Astra előttem már leírták miért, azért jóval igényesebb autókat gyártottak már akkor. Amúgy meg ha igazi JAPÁN-t akarsz, ami megbízható, akkor ott van a Honda Civic már nagyobb felszereltséggel, Nissan, Toyota Daihatsu ők is jó kocsikat gyártanak és tényleg japánok.

2012. nov. 16. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!