Opel astra f vs Suzuki swift gl?
17éves vagyok és vennék kocsit 300.000ft ig
Itt ez a nagy vita tárgya astra f vagy swift gl
Nem csak egyszerü városi kocsikázásra
1.8-as motor? Hát azt meg hogy? Tudtommal csak:
-1.0
-1.3 8 szelepes
-1.3 16 szelepes
-1.3 GTI (100 lóerős)
-és 1.6-ot (sedánokba) gyártottak a Suzukikhoz. Vagy akkor lehet, hogy te másfajtát akarsz majd belemaszekolni? :)
Erre a célra sokkal alkalmasabb az Astra, vagy akko 1.3 gti- vegyél. Annak semmi értelme, hogy később fúrod-faragod, hogy belemenjen az 1.8as moor, amihez kell új váltó és még sok más alkatrész. gondolom nem akarsz 6-700 ezret költeni egy öreg Swifre. De Opelnél sem éri meg.
[link] ez már alapból nem lehet gyenge és egy Asra F-ből sokkal többet ki lehet hozni külsőre is mint egy Swiftből.
Vagy ez a fajta alapból 101 LE: [link] erre mehe egy szolíd de mély hangú sportkipufogó és utána csak egy kis optikai tuning.
Vagy itt van még1. Alapból 1.8-as 116 LE-s: [link] .
A Swif GTI változatára is rákerestem, de az olyan 600ezer körül van, ezekkel az 1.0-ás, meg 1.3-as motorokkal meg nem érdemes foglalkozni ha az erő a cél. Egyébként meg már ültem mind2 autóban min utas és míg az Astra egy eléggé kényelmes, viszonylag tágas autó, addíg a SWiftben a hátul ülő nem fér el, ha átlagos testalkatú, elöl meg olyan alacsony, mintha az úton ülnék és 90 körül már elég nagy fordulaton megy a motor. Még annyit, hogy a Sift karosszériája elég gyenge, én hosszabb távon nem is szeretek vele közlekedni.
15-nek igaza van. Elég drága és bonyolult volna egy másik motortípust belemaszekolni. Egy GTI sem volna neked rossz, csak az a baj, hogy leginkább csak 20 év körüli leharcolt típusokat árulnak. Bár talán ez még tűrhető:
Egyébként az az 1.6 és 1.8 Opel sem volna rossz, már ami a lóerőket illeti. ;)
Esetleg ezek?
Mazda MX-3 (ezekből van 1.8 is, de azt most 300Ezer ig nem találtam)
Opel tigra (ezekből az 1.6 a legjobb)
opel calibra (ebből sokat találni 250Ezer körül)
Ezen felül ennyi pénzért még találhatsz régi BMW-ket, Opel Vectrát, Ford Mondeót, és rengeteg egyéb mást! ;)
az a mazda elég jó üzletnek tűnik
nyugi nemakarok friss jogsival szaguldozni. majd kicsit később :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!