Az autom konnyen fullad. Miért?
Figyelt kérdés
cserék: lambda, motorvezerlo, akski feltoltve, négy ngk gyertya de utobbi szerelo szerint nem illik bele mert kimondott gyári peugeot gyertyták kellenének bele, azzal mukodik jo hofokon. Fojtoszelep poti cserélve, alapjárati motor az elozo bosch nem nyitott a rugoja sose, ezért abbol kaptam egy ujat, de annak más a kodszáma viszont állitolag a honlaprol ahonnan rendeltem ez peugeot 106 1.1 be valo. egyébként kozponti injektoros. nem hiszem el h két alapjárati motor egyik se uzemel. nem lehet h hofokjelado? Olyat csinált régebben h megtorpant gázadásnál aztán meglodult. Ez elmult már csak olyat csinal hogy tolatasnal hidegen vagy egyesbe elindulasnal leáll..aztán inditom és megy...2012. okt. 20. 13:16
1/2 anonim válasza:
Elvileg kettő alapjárati "motor" van, az egyik hidegben a szívató, ez emeli meg hidegen az alapjáratodat. Ahogy melegszik a víz, úgy enged be kevesebb levegőt. A másik "motort" szabályozza elméletileg a számítógép, hogy az alapjárat mindig egyenletes legyen. Elméletileg van az alapjáratnak is valamilyen állítócsavarja. Elnézést, ha nem szakszerűen írtam le. A konkrét típust nem ismerem, de gondolom minden benzinesnek hasonló a működési elve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!