Miért állhat le a Dr650RSE (92) motorom?
Figyelt kérdés
Heló!Segítségeteket kérném.Egy dr650 boldog tulajdonosa lennék, ha nem állna csak úgy le minden ok nélkül alattam:)Mindegy hogy hideg vagy meleg a motor, könnyen indul.Semmi elő jelet nem tapasztalok mielőtt leállna.Ja, és néha nem indul könnyen.Volt, hogy két nap után pöccre, de van hogy pár óra elteltével nehezebben(önnindítós).Meg miér van benne két gyertya?És mondjuk ha szelephézagot szeretnék állítani, akkor elég a tankot levenni és az alvázon beállítani?Válaszotokat előre is köszönöm!Üdv.Roli2012. okt. 19. 18:47
11/11 A kérdező kommentje:
Körül nézegettem a szívócsonkot, de nem találtam semmit.Üdv.
2012. okt. 21. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!