Astra F Gsi vagy Golf 3 GTI?
Figyelt kérdés
Mindegyikből a 16 szelepes változat jöhet csak szóba!
Golfokat szeretem,de nagyon hajlok az Opel felé,mert olcsóbb és az alkatrészárak is jobbak.
Németországban veszem az autót,bár nem tudom ez mennyire számít.
Ti melyiket vennétek?
2012. okt. 17. 20:07
11/13 anonim válasza:
Én is a 2 típus között vacillálok csak más motorral. Eddig ezeket hallottam azoktól akiket megkérdeztem: Az astrához olcsóbb minden, megbízhatóbb, kevés az elektronika. A golf 3 kemény, kényelmetlen, drágább az alkatrész mint az astrához, volt akinek a hidegben elég nehezen indult.
Még azt is hogy a rendőrök is astrával jártak nem golfal, nem véletlenül. Kinézetre nekem a golf 3 tetszik jó kis BBS RX es kerekeken. Többen ajánlották az f astrát, de hát az az én szememben csúnya, viszont lehet hogy jobban megéri.
12/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!