Vw golf IV vagy Opel astra G?
Az én 1. autóm egy IV-es Golf volt. A mai napig visszasírom. Nagyon szerettem... Kényelmes az ülése, elfértem benne (184cm), stabil a futóműve, imádtam a kék műszerfal világítását és még a ma is divatosnak mondható a formája.
Komoly problémám nem volt vele. Természetesen a kötelező szervizeket elvégeztem az autón. Olajcsere 15 000km-ként (Mobil 1), levegőszűrő/üzemanyagszűrő csere 30 000km-ként. Vezérműszíj/feszítők/vízpumpa csere 90 000km-ként. (egyúttal lecseréltem a termosztátot is)
A Golfnál figyelj arra, hogy minimum 1,6-os motorral vedd mert az 1,4-es gyenge egy ekkora kasznihoz. Ja, és csak klímával!
Mára a Golfok ára a béka segge alatt van. (Anno 2 000 000-ért adtam el az enyémet)
Ezeket érdemes megnézned:
Opel Astrát csak egyszer vezettem. Megmondom őszintén egy jellegtelen és unalmas autónak tartom. Bár kétségtelen, hogy igaz a mondás: Opel, sosem kop el... Nem hiába annyira közkedvelt a céges flottákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!