Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vw golf IV vagy Opel astra G?

Vw golf IV vagy Opel astra G?

Figyelt kérdés
Véleményeket szeretnék.Mindent amit tudtok.Melyik a jobb?
2012. szept. 4. 22:41
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

Az én 1. autóm egy IV-es Golf volt. A mai napig visszasírom. Nagyon szerettem... Kényelmes az ülése, elfértem benne (184cm), stabil a futóműve, imádtam a kék műszerfal világítását és még a ma is divatosnak mondható a formája.

Komoly problémám nem volt vele. Természetesen a kötelező szervizeket elvégeztem az autón. Olajcsere 15 000km-ként (Mobil 1), levegőszűrő/üzemanyagszűrő csere 30 000km-ként. Vezérműszíj/feszítők/vízpumpa csere 90 000km-ként. (egyúttal lecseréltem a termosztátot is)

A Golfnál figyelj arra, hogy minimum 1,6-os motorral vedd mert az 1,4-es gyenge egy ekkora kasznihoz. Ja, és csak klímával!

Mára a Golfok ára a béka segge alatt van. (Anno 2 000 000-ért adtam el az enyémet)

Ezeket érdemes megnézned:

[link]

[link]

Opel Astrát csak egyszer vezettem. Megmondom őszintén egy jellegtelen és unalmas autónak tartom. Bár kétségtelen, hogy igaz a mondás: Opel, sosem kop el... Nem hiába annyira közkedvelt a céges flottákban.

2012. szept. 5. 10:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,ment a zöld kezecske!
2012. szept. 5. 11:41
 3/5 anonim ***** válasza:
45%
Nekem is egy IV. es Golfom van, 1,9 TDI Kombi. Januarban vettem azota semmi gondolm nem volt vele nagyon jo es szeretheto autonak tartom. 4,5 literes fogyasztassal kijovok es 15-20 kmes tavokat teszek meg felig varosi korulmenyek kozt. Ami a hatranya a Diesel Golfoknak, hogy nagyon alacsonyan van az olajteknojuk egy kicsit oda kell figyelni rossz utakon. Ha tehetnem meg egyszer ilyet vennek, az biztos h nem fordulnak meg utannam az utcan de ettol de rengeteg mas elonye van. En mindenkeppen Golfot vennek az Opel heelyett.
2012. szept. 5. 19:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha a 4-es Golf jól megvan csinálva, hidd el nekem utána néznek az utcán, nem csak a külseje, hanem a hangja miatt is. :D

[link]

[link]

[link]

Itt nem is

2012. dec. 28. 20:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Az az "itt nem is" az nem ide akart jönni. :D
2012. dec. 28. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!