Miért fogyaszt ennyi olajat a fabiam?
Figyelt kérdés
skoda fabia 1.2 benzin.2004-es autóról lenne szó.
az lenne a kérdésem, hogy miért eszik ilyen sokat az autóm.
hetente kb. egy liter simán elfogy.
mi okozhatja ezt a problémát ?
előre is köszönöm a válaszokat.
2012. okt. 17. 14:31
11/15 anonim válasza:
Nekem 1.2htp volt 1gramm olajat nem evett!!!Állítólag az 1.2htp motorokra 300ezer km "garancia"van ,hogy nem kell semmi fő alkatrészt cserélni!Szerintem az olaj minőségével volt a gond!
12/15 anonim válasza:
Milyen olaj van az autóba töltve?
Márka? Viszkozitás?
13/15 A kérdező kommentje:
Most amilyet épp kapok abba a multiba, amelyik a legközelebb van, amikor elkezd csörögni, de még a motorlámpa nem gyullad ki.Szempont, hogy 5-W40 és szintetikus. Igazából tán amikor a vezérműlánc átugrott, s a javítása után tűnt fel az olajprobléma, de nem tudom, hogy összefügghet-e? Addig nem volt semmi baja.
2012. okt. 20. 23:52
14/15 anonim válasza:
Hát erről van szó "multikban",én csak Castrolt(magnatec)10W 40-est használtam,de meg is hálálta!
15/15 A kérdező kommentje:
Megprobalom akkor masik olajjal.koszonom.
2012. okt. 21. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!