Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson festés? Nem festő a...

Simson festés? Nem festő a szakmám, viszont érzek magamban annyit, hogy a tankot és a légszűrőház fedeleit le tudjam festeni, viszont az előkészítésben nem vagyok teljesen biztos.

Figyelt kérdés
A kérdés az lenne, hogy szabad-e kromofágot használnom az előző festékrétegek leszedéséhez, mert ez a vízpapírral csiszolom téma elég sokáig tartana, mert előttem már festették párszor. Úgy gondoltam, hogy kromofágozás után áttörlöm egy hígítós ronggyal, hogy ne maradjon rajta az a fura réteg amit a kromofág hagy maga után, és ezután átcsiszolnám. Viszont a helyi nagyokosok azt állítják, hogy később le dobja magáról a festéket a kromofág használata miatt. Ezért gondoltam az alapos tisztításra kromofágozás után. Szerintetek használjak vagy üljek le és szépen csiszoljak ?? :D

2012. okt. 17. 05:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Általában mindegyik festékhez van kimondottan hozzávaló alapozója,tehát egyszerre vedd meg a festéket és az alapozóját.Ezekután csak a pénztárcádtól függ milyen minőségűt veszel,szerintem a kétkomponensű festéket akkor vedd meg ha van már kellő gyakorlatod a fújásban.
2012. okt. 22. 20:06
 12/12 anonim válasza:
A két komponensűt pont hogy sokkal könnyebb fújni mert sokkal jobban terül főleg ha még fillerrel is megfújtad előtte sokkal jobb vele festeni mint akármilyen olcsóbb festékkel(tapasztalatbol mondom )
2012. okt. 23. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!